Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za HM Moj \"druze\" sve dok ne shvatis da Hrvate, Bosnjake i ostale NEMOZES I NECES NIKADA ISTREIJEBITI i UNISTITI mira u kuci imati neces. Ali eto mnogi od vas jos gaje tu vasu retoriku Draze Mihajlovica koja vas samo moze dovesti pod krusku! POZDRAV IZ SLOBODNOG VUKOVARA!!!
@@Hm Pa rekoh vec Kosovo sad jase a i te 99\' je jahalo na kiti americkoj, a ta kao sto vidimo nije dovijeka! Srbija mozda nije mogla da se ravnopravno suprostavi NATO, ali i pored toga znala je itekako da ih iznenadi, pa recimo obori im koji avion, ili recimo same NATOvce poslije bombardovanja provale da su za 3 mjeseca bombardovanja uspjeli da uniste samo 13 tenkova! O umijecu ratovanja tada 1000 puta slabije srpske vojske u odnosu na NATO savez od 20tak zemalja, su govorili cak i NATOvi generali ! Zato se nisu ni usudili da idu u kopnenu ofanzivu po cjeloj Srbiji, jer su bili svjesni da bi sami sebe ukopali po tim brdima i dolovima, koa sto su se ukopali i Turci i Austrougari i Nijemci! Na Kosovu nije prvi put odigran remi ili pat pozicija! Koja traje idalje, do neke sljedece partije i drugog rasporeda sahovskih figura, koji se vec nazire u svijetu! @sino Ti Siptari o kojima se toliko brines su jednako tjerali i Bosnjake s Kosova i to samo jer nisu Albanci...
Sto vas dira tudja prcija??? Drugo, ako medjunarodne nepriznata drzava moze da organizuje svoje vojne snage, ne vidim zasto Vojska Srbije se bne bi vratila na Kosovo da stiti srpske enklave. Ipak mislim da je potpuna demilitarizacija Kosova najbolje rijesenje. Pozz!
pa jel to hoces opet da ih koljes cetnicko obrijano govance?pa hoces isto da OHR napusti BiH-nu da bi opet klali Bosnjake smrdljivo cetnicko govance!
jeli to srbijanska vojska neka sila stare ti.pa sto se nisu qurcili kad ih je nato razvalio 99. ili kad vec pa su plakali srbi po cijelom svijetu ko djeca. ja stvarno ne vidim tu snagu i u cemu se ona odlikuje.ako je na prici onda su srbi snazni kao sami vrag a kad treba u boj nigdje ih nema. mislim kakvo setanje po kosovu oni mogu to da zaborave treba biti realan i sagledat cinjenice pa reci narodu otvoreno da je kosovo nezavisna susjedna drzava.sve drugo vodi stvaranju mitova koji nas sve kostase i to podobro.
@ slucajni To sto ti zoves vojskom BiH ce se u slucaju kakvog konflikta u BiH raspasti u toku jednog dana ili mozda cak i u toku jutra tog dana! A i ovako ih cine 3 puka koji nisam siguran da mogu da ociste i MIljacku, a kamoli da djeluju u slucaju kakve vece elementarne nepogode... Toliko o OSBiH ! Sto se tice Oruzanih snaga Kosova njihova prica je jos tragicnija te 2000 - 3000 nesretnika, ne bi moglo cak ni pomoci OSBiH na ciscenju korita Miljacke ! Znaci u tom smislu su OSBiH eto malo jace od OSKosova... Sto znaci vojni gabariti su i jednima i drugima taman koliki i gabariti Palestinaca naspram Izraela ! Kosovo sad jase na kiti Americkoj, ali nije ni ta dovjeka! A kad ta splasne Kosovo ce kao svoj drzavni prostor Vosjka Srbije presetati u roku jedne radne sedmice ako ne i dana! Tako da kad govoris o nekim snagama silama i slicnim semama, bitno je da ih postavis u njihove prave okvire i realne domete !
To kao 92. kad su trazili da se ovede embargo na oruzje u BiH nakon sto su pokupili sve oruzje od JNA. Cuj demilitarozovati Kosovo? A ne Srbiju? Pa da opet mogu kad im prahne da nasrnu na nenaoruzan narod. Ono herojski, srpski. Najbolje za citav ovaj region bi bilo kad bi Srbiji zabranili sve oruzje osim lovacki puski.
hahahahhahahahaaaaa joj majko moja pa ovi fakat nisu normalni sekunde hahahhaha a bolesnog naroda ovo je nevjerovatno
u citavom regionu prioritet je DEMILITIRAZIRATI SRBIJU jer je to fasistoidna zemlja!
Hamide ti si popišan odavno.
ko sta pita pisanu srbiju, zemlju propalih heroja
Na X-com nema nijedan gotovo nijedan normalan komentar. Gdje se izgubi kultura? Sve je manje Rimljana a sve više varvara kaže pjesma.
Dodik za demilitarizaciju Bosne i Hercegovine, Tadic za demilitarizaciju Kosova, ovo moze proci samo ako bude demilitarizacija Srbije i Hrvatske. Obzirom da se to nece desiti, nece ni ovo drugo. Austrija ima svoju vojsku manja je od Bosne i Hercegovine, Belgija, Holandija, sve imaju svoju vojsku i svi su u NATO.
Ma ovaj tadic je jos i normalan. Ovi ostali s onu stranu drine ukljucujuci i ove s ovu stranu drine (politicari) su ludi.
Ko vas genocidase iz septicke Smrdije pita zasto Kosovo je neovisna drzava.Mozete blebetati okolo ali vam je Kosovo zauvijek izgubio Zlobo Milosevic onog dana kada je sa Gazimestana najavio ratove i rusenje Jugoslavije. Blo je to 28 Juna 1989.na 600 godisnjicu pocetka Turske Erotike u Smrdiji.