Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je u srbi na prodaju ...sve ..za pare samo nemozete dobiti istinu..to je jedina stvar koju srbin nemoze prodati niti je ima!!!
ostaje da se vidi,ja licno mislim da cete ga morat izruciti ili hljeba necete imati!!!!!!!!!!!
@@Pipo E stvarno su maloumni, ali eto Bogu hvala ima i pametnih i visokoumnih kao ti. Da ne bude monotono. Visoko ti hvala što si dao najbolje od sebe, svoj veleumni komentar. E jes\' komentar, e svaka čast !!!
VUCE PIZDO, KOSMET SI IZDO! OD DUSE SE NE MOZE OTETI, KOSOVO JE SRCE SRBIJE!
da bas ce Bosna pobijediti u ovoj situaciji...bem vas svu trojicu u usta, i vas i vase maloumne komentare
tiskovna, tjeralica, rujan? Nesto se ne sjecam da sam ukucao index.hr...
ovaj na slici lici na hitlera jos mu fale brcici. a sto se tice ovog agresora morat ce ga predat americi!samo je to pitanje vremena! BOSNA4EVER!
Prodao si Kosmet,picko jedna.