Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijesno je vjerujte...kako je sve nastimano... svaki put se to kao u zadnjem momentu sprijeci... vaj kakav bulshitt... ne vjerujem medijima, nikome..
Nek je napisano da su to ISLAMSKI radikalisti, pa kud puklo puklo. Mislim niđe veze. Veze nemaju ni sta je ni kako je. Al se zna da su muslimani krivi za sve. Kako vas nije strah Boga više objavljivati ove cionisticke informacije?
E ti imaš pojma, majmune fašizodni, mrš!
Nemaš ti pojma dijete, haj obriši sline i marš na spavanje, valja ti sutra u školu...
Bas zato sto razne vojne sile tim istim Muslimanima,na njihovoj zemlji,ispred njihovih vrata,pred njihovim porodicama,rade razne jade,od Afghanistana,Iraqa,Palestine itd itd itd.....Stvaraju se ovako radikalne grupe popularno nazvani TERORISTI........Za vrijeme vladavine Billa Clintona,mozda je i bilo tih nekih desavanja,ali nije ni naj manje koliko se sada to aktuelizira,a kad je na celo SAD-a uzjahao futavac George Bush,svasta se izdesavalo.......Pa prema tome,ljudi su rigorozni,vi ste nama napali nase zemlje,mi cemo vama odrati vase.......Ukratko NE DIRAJ ME - NE DIRAM TE!!!!!
Dakle zaista...te islamske ekstremiste treba nemilosrdno unistavati. Najbolje je to ciniti na njihovoj zemlji, ispred njihovih vrata, pred njihovim porodicama...neka njihove familije osjete sta znaci smrt, patnja, i razaranje..... Valjda ce ih to zaustaviti u njihovom zlocinackom napadu na sve sto nije muslimansko.