Pobjeda nad fašizmom
0
Spektakularna vojna parada u Moskvi
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko smo mi na nasem brdovitom balkanu civilizovani, lokalnim nacionalizmom skrnavimo ovako veliki dan..... Sram da vas bude miliona zrtava koje su svoje zivote dale za pobjedu nad najvecim zlom.... A i dobro je poznato ko i sta su nacionalisti sa ovih prostora bili, nista drugo do ulozak nacistickim pizdama....
Braco Rusi Srbin najbolje pushi. BIH4EVER!
zar je moguce da sejdo nije bio ovdje
uh sto je danas bio skup fasista, sve fasista do fasiste, jedno je tito bio antifasista i bosnjaci:))))
AGAINST \"Everybody Draw Mohammed Day!\"No other society has such a record of success,uniting in an equality of status,opportunity and endeavour so many and varied races of mankind.The great Muslim communities show that Islam can reconcile elements of race and tradition. If evr the opposition of the great societies of the East and west is to be replaced by cooperation,the mediation of Islam is an indispensable condition(H.A.R. Gibb, WHITHER ISLAM, p. 379)
Bilo bi vise svijeta na gay paradi, mislim.
Komentara svakakvih,ali ja moram reci da sam se odusevio gledajuci sta sve ruje imaju.
Jeb..em AKADEMIKU staru u pakshu redovno !
Rusi imaju u ovoj krizi 40 milijona dolara za vojnu paradu, ipak to znaci nesto.
bosnje bi ovo rasturile u sekundi, kad bi rusi culi njihov tekbir, odma bi pomrli. a ako bi ih kojim slucajem pobijedili rzsu, uvek mogu glumit nevinu zrtvu i nazvati ih agresorom. Iako izgube 50% teritorije, oni su ipak pobjednici..moralni..hahaha
E pravi si Englez, pa Rusi su napali Drzavu Gruziju i dosli im na nekoliko kilometara pred glavni grad pa sta je zapad napravijo? Da je bilo potrebe napali bi im i brodove ali nije, oni su ih uboli direktno u srce. Zapad ima dosta problema sa Irakom i Afganistanom zato su mirni u zadnje vrjeme, jos da se zakuvaju sa bilo kojeom drugom zemljom jedini izlaz bi im bijo opet bacati atomaricu, koju Rusi dosada nikad nisu trebali i nadam se da je niko nece ni trebati u buducnosti.
da, rusi pokusali nazivati zapad fasistima, ovi dosli i pokazali da nisu, a vidili bi sta bi bilo kad bi rusi napali ratne brodove pored gruzije haha :D
pa francuskinje su sirle spolne bolesti, to je isto otpor
Ziku francuza na paradi, sta su oni uradili tako znacajno u drugom svijetskom ratu grdne rana, za mijesec dana kapitulirali, ostali pod njemackom cizmom do kraja rata maltene, a da nepricam o kolaboraciji sa njemcima i hiljadama zidova koje su predali SS fasistima..., zato Sarkozy i nije htjeo da ide na tu manifestaciju.
sta ti bulaznis. rusi i nato jedinstveni. koje ti gluposti valjas. sad ce se nato i rusi ujediniti da otjeraju nato sa kosova. nemas ti pojma sta nato misli o rusima i njihovoj desnoj ruci srbma.