Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz Evropske tolerancije..............
cellems@tolerisem ja mnogo nesto,samo vas genocidase ne...
Eno naglabaju o novoj teoriji evolucije, kažu došlo do ukrštanja majmuna i svinje... kako muslimansko življe reaguje na ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad se u Saudijskoj Arabiji budu mogle normalno graditi crkve, onda nek se i džamije grade po Evropi... nema dvostrukih mjerila ;)
to nije mjerilo to je reciprocitet. mjerilo je u normalnim državama da vjernici imaju pravo ispoljavati svoju vjeru ako time nikoga ne ugrožavaju. ako je neko drugi debilan, to ne znači da je dobro da mi budemo debili. na kraju krajeva veliki broj evropljana su muslimani.
sve to stoji, al nek onda evropski muslimani apeluju za slobodu vjerskog izražavanja u Saudijskoj Arabiji, i onda svi sretni... kolko god ko srao, evropa i amerika su milion puta tolerantnije od islamskih zemalja... ja još nisam čuo za slučaj da je neko buli zabranio uć u Vatikan, a u Saudijskoj Arabiji evropljanku umotaju odma na aerodromu, inače hapšenje...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ehehe dobre li fore :) Kakvi su turci retardi i balije pascad srpska poturcena. Eheh svakome prase u dviriste da ga ne izlaze Oooooooo turciiiiiiiiiiiiiiii hehhee Iooooooooooo turciiiiiii!!! Cuje li tko ????? Ehehheehh dje ste u rupu ?????? Mudjahedini ehehhehe selam selam kobasica mortadela hahahha
to je hodza davno okreno i pojeo..
Opet visokokvalitetni klix clanak. Svaka cast klix. Sljedece ce copy/pasteati postove sa stormfronta. Prvo, takozvana "vijest" je po webu od tamo nekad 2010. http://www.badeagle.com/2010/09/08/paster-terry-jones-and-the-book-burning-tradition/#comment-24695 Prije toga je kruzila okolo mailom. Jedino je vremenom iz "PEOPLE IN MICHIGAN and NEW YORK NEED TO TAKE A LESSON FROM THE SPANIARDS!" poruka mutirala u "People from all over the world need to take a lesson from the Spanish!" Iz linka gore se vidi kakav je idiotski tekst u pitanju. Drugo, dok jeste bilo problema oko gradnje dzamije u Sevilji, i dok jeste bilo kretena koji su okolo bacali svinjske glave - vlasti u Sevilji su obustavile izdavanje dozvole za gradnju ZBOG PROTESTA. Nije gradnja obustavljena zbog "zemlje koju je isprljala svinja". Ova kretenska vijest pravi od Muslimana nekakve neolitske nepismene divljake koji bjeze u brda svaki put kad Muppet Show bude na TVu jer ih Miss Piggy plasi na smrt. Svaka cast klix.
Spanci su experti za borbu protiv islama , imaju dugu tradiciju...
hahahahaha...zaista smijesno...jel ovo demokratija koja me ceka kad udjem u evropsku uniju? Jel ovo evropski nacin tolernacije???? Zivjela licemjernost!!!!! Neka hvala!
Ko je tebi rekao da u evropi ima tolerancije i demokratije, ili su ti mozda kao i meni pogresno objasnili znacenje Demokratije....
ama mene su tako ucili u srednjoj..imali smo i predmet cak demokratija i ljudska prava....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kakve nebuloze svi pisete, kakvi Rusi i pravoslavci, Span. je katolicka zemlja?!
Tekst je prava glupost, što je očito i iz agencije koja ju potpisuje kao i one od koje se prenosi. Sami islamomrsci i ˝stručnjaci˝. Ispade da su muslimani mutavi i da bježe od svinje 6 svjetlosnih godina. Riješenje je jednostavno: Iskopati svinju. Zatim iskopati temelje, ozidati džamiju, napraviti otvor i dolaziti klanjati u njoj. Ali eto kad te Rusi uče sta je islam, onda dobijemo ovu nazovi vijest.
BH jevreji su protiv ovog cina! Jadno i sramno, a sta drugo ocekivati od jedne Spanije, ako znamo sta su uradili jevrejima i muslimanima! Ne dajte se braco!
Svaka cast Sevilja!
pravi vjernici to ne bi uradili, nije bitno je li to džamija, crkva i sl...svi se molimo istom Bogu...
Vijest je toliko štura da je čista komedija. Ne stoji ni kad ni gdje, a tragovi vezani za nju su po nekakvim forumima, blogovima i šta ti ja znam. A obrazloženje što se ne može graditi džamija je obrazloženje godine. U islamskim propisima za sve što je nečisto ima način kako se čisti. A ovi muslimani ako su odustali od gradnje prije da su to učinili radi količine mržnje koja je prisutna, nego radi same svinje.
Nisu ovo trebali uraditi...
Srbi su primili pravoslavlje, dakle napustili pagansku veru, stotinjak godina prije dolaska Turaka na ove prostore. Tek su pod Turcima stasali kao narod. To što Srbi nisu muslimani je rezultat strogog islamskog principa da u vjeri nema prisile, tako da je po svemu bilo lakše ostati druge vjere, nego primiti islam (manji porezi, nema ratovanja). Ove podatke nije teško provjeriti u bilo kojoj ozbiljnoj literaturi, ne računajući guslarske epove (uz dužno poštovanje).
tu priču možeš pričati po visokom i kalesiji, konjino jedna!
Kiklop je li ti to pricao lokalni hodza dok te mazio po genitalijama?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast! i kod nas ovo treba praktikovat!
Ne kontam, što bi svinja bila problem da se ipak džamija izgradi. Iskopaš svinju i napraviš džamiju.