Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su ovo radili tamo gdje je to strogo kaznjivo, ne usudjujem se ni da mislim sta su radili u srpskoj za vrijeme rata gdje je to bilo nagradjivano?! FUJ
možda je i bolje sto su tamo pohapšeni i osudjeni jer da im je sudjen u hagu prosli bi blaže
Osudjena "cetverica" "Srbijanaca', Arkanovih tigrova, a "deveterica" uhapsena jer su bili pripadnici "srbijanske" paravojne formacije i ubili "srbijanskog" premijera, koji je i sam bio povezan sa "srbijanskim" "Zemunskim klanom" u "srbijanskom" Beogradu, tacnije "srbijanskom" Zemunu, nakon cega je "srbijanska" policija izvela akciju "sablja" da bi razbili "srbijanski" "Zemunski klan", a nakon toga "srbijanski" sudovi su osudili na "cetrdesetero" godisnju robiju "srbijanskog" paravojnika Milorada Ulemeka Legiju, inace bivseg francuskog legionara i pripadnika "srbijanske" paravojne formacije "Arkanovi tigrovi", a kasnije i specijalnih "srbijanskih" jedinica JSO, pod pokroviteljstvom "srbijanskog" nacelnika "srbijanske" Sluzbe drzavne bezbednosti Srbije i samog "srbijanskog" premijera i "srbijanskog" predsjednika Slobodana Milosevica. Samo da napomenem da se radi o "srbijanskim Srbijancima iz Srbije", da ne bi bilo neke zabune.
Tacno lepi sale po ovakvim deliktima ste poznati planetarno
Zare ja sam u skoli ucio cirilicu pa mogu to procitati ali se kladim da bar 60% drugih ne konta sta si napisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uuuu -- auuu -- kakvi su ovo zločinački umovi?!!!