Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajde sada religiozni fanatici raspalite po ovoj temi...3,2,1,..kreni!!!!
Ovi pederi sa klix-a su me zbunili sa naslovom, znaci neki dan sam ucio iz bracnog da su spanci legalizovali ove pederske brakove jos 2005, tako da ovim nije islo odobravanje pederskih brakova nego je podnijet prijedlog ukidanja ovog zakona... a ovi su ga samo potvrdili :S
Dobar, dobar :)))) A vidi sto vole sutati iz ofsajda.
šta je commi boli guza ha , a boli sigurno i vilica kad si osto bez daha
@smrtpederima ...aj ne lupetaj, \'ljeba ti...i onako džaba trošiš vazduh...
eto nek se i ronaldo najzad moze udati
commi nemoj sam sebi pisati i onako si već jadan što si derpe , al je.baji ga nisi ti kriv i ti bi volio da možeš ko čojk sjeti na guzicu a ne uvijek pijuckati redbul od stojećki
...jurim svoju kopiju po člancima, da uzmem muštuluk :)...ali, nešto ga nema...
Boze sacuvaj i oprosti nam jer ne znamo sto cinimo. Nedaj Boze da jos i djecu mogu usvajti. Fuj
Sto jest jest:))) Mozda je vec tamo, gleda tekmu na Bernabeu. Dok ja citam sta ovi divljaci piskaraju. Joooj gola!!!!!!!
@@commi ...ama, bolan, radujem se što moja kopija ima mogućnost da ostvari svoje snove...vidiš koliko piše o svom dečku, sada ima šansu da to i formalizuje...
Halo Commi, nemoj z.a.j.e.b.a.v.a.t.i. Danas mrze LGBT, sutra mrze Bosnjake, Hrvate, Srbe... Pa ce crnce i Zidove, Kineze... Pa ce onda ljude koji se oblace ovako ili onako... Pa onda ko zna koga vise. Dosta idiota. Vrijeme je da divljastvo prestane.
...očekujem da se moja kopija momentalno ispali za espanju :)
Sta je, tesko se nosis s tim sto ti je mama ucestvovala u perverznim biseksualnim orgijama, u kojima si zacet? Nemoj se sine tako osjecati, molim te. I evo ti jedan dislajk, od nepedera.
ja ubleha raznih,kakve sad ovo ima veze sa bilo čim osim sa protivprirodnih zakona,ovaj tekst,radi se samo o ljudskoj devijaciji,jer da je to normalno nebi od svega na ovome svijetu bio par,žao mi je samo što sam vidio i jedan prst dole,jer tu se neko znači osjetio lično pogođenim,šta da radim ja,nisam nikom kriv za to,,što je to što je.
ko je derpe ja mu ma.mu nabi.jem na tuki, kolko dislajkova tolko pe.de.ra