Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I 15 godina za ovo, pa i 15 dozivotnih mu je malo
Boze sacuvaj..
Istočni Madrid? Prenijelo sa Katalonije, drž'te gaće, Španci!
Ovo ni Višegradski Srbin ne bi uradio
Slijedeci zakon vise bi dobio zatvora da je samo je ubio a ne i naknadno pojeo. Ovako mu ide u prilog dusevna nestabilnost.
Ehhh brate..kako ovo .više nego bolesno.kako je mršav.
Pobjegao iz ZOO vrta, izvinjavamo se.
Treba istrijebiti ljudsku gamad
pojeo majku?
Sličan, skoro identičan slučaj koji ledi krv u žilama desio se u Bos. Krupi prije nekoliko godina. Sin - ubica i kanibal je za svoje stravične postupke optužio šejtane koji su ga tjerali na vršenje tih jezivih i okultnih rituala.
da nije bio musliman ne bi cuo šejtane
trebo si je prvo malo u sušnicu staviti da dobije neki šmek
Dragi Allahu podari ovom narodu pamet,dobro je pa nas držiš ikako na ovoj planeti,kakav smo narod
Pa ovo stvarno nije normalno, covjek zaj*be drzavu za neke pare otice 25 godina u zatvor ili nama dozivotnu. Monstrum ubio i pojeo mater 15 godina. Molim boga da se vrati smrtna kazna jel ovako niko se nicega vise ne boji, svako radi sta god hoce
Pa b*dalo jedna, sutra ce neki drugi ubiti i pojest tvoju mater pa ce njegov advokat traziti istu kaznu jel ce argumentirati da je slican slucaj
glad očiju nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pišu mediji da je pravio lacarte od mesa
Ajanovic?Zubi?
e, hebem ja i takvog psa koji jede ljudsko meso...