Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sweet death cancer sticks
Ovaj je i od Tihica gadniji ! Tipcni lojavac !
Kako postati leš, a još biti živ!
@AKADEMIK ...gohlube meni ne smeta ! Dodji veceras da ti krnem jezik medju te tvoje niske bisera ! LJubiti cemo se filmski ! Nego sto ti je gohlube ,jezik tako zuckast ? Da nisi Ragibov anus, malo sasoljio ? Nije higijenski , mogao si bar ta tri zboraca zuba oprat !!!
STA DA RADIM MOJ RAGIBE ,MNOGO JEDEM G_OVNA ! A BIO SAM TI NEKAD DOBAR !! ZVAO SI ME -AKADEMICE LUBICICE MOJA MILA< DODJI DA MI GA MALO SIKIS ! - ETO TI OD DANAS,JEREMY NEKA TI GA ON \'\'OBRADJUJE\"!!!
AKADEMIK, al\' si prop\'o !!! Ne dam vise, da mi sisas !
fuj
Kako lijep osmijeh . ha ha ha
Kao prvo, slike se prikazuju u kanadi vec vise godina i na osnovu rezultata istrazivanja, slike nemaju nikakvih efekata. Jedini efekat je basnoslovna cijena kutije cigare i prezir prema pusacima. Ove dvije stvari su pokazale u Kanadi odlicne rezultate.
Sto ne gumo ovih pametnih, pa sto ne zabrane proizvodnju cigara...... vlade im daju subvencije a onda nesto izigravaju..... primjer licemjerstva za leksikona!