Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda ... zrtvovo cijeli svoj zivot za dobrobit svih naroda na zemaljskoj kugli ... aferim
A narodi i njihove drzave su mu bas fino uzvratili...da mu ekvador nudi 'skloniste'
Ma braća Kinezi su najbolji !!! A tebi Snowdenu svaka čast !!! Otkrij sve zločince i fašiste, a moju podršku ćeš uvijek imati !!!
e bas ce imati velike koristi od tebe,zaljubljenika u bravara
Što su Kinezi najbolji? Čisto onako da dodaš jednu nebulozu više?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On je bas nekakav lik.Citav se svijet nadigao zbog njega.Hajde,brate,otkrij sve kriminalce Americke,Balkan je uz pravdu! ;)
Kralju Edwarde, može ti se amerika napušit ku'rca!
Sloboda govora u tzv demokratijama je veoma opasna stvar. Uvijek su diktatorske rezime optuzivali za ugnjetavanje slobode govora, a kada se radi o ugrozavanju njihovih nekakvih interesa, kako brzo reaguju. Dokazati slobodu govora na Zapadu je isto kao dokazati slobodu kretanja u BiH po minskom polju. Nikad ne znas na sta ces nagaziti...
On da je htio uciniti nesto dobro odmah bi objavio podatke ne bi pravio ovoliki show oko toga...a ovako mislim da zeli unovciti svoje informacije koje nije objavio...ili ih uopste ne posjeduje... a za ostale odlicna real igrica u kojoj i BiH moze postati sila :D http://secura.e-sim.org/lan.99977/
OVAJ ČOVJEK JE TEŠKA PREVARA. ODAKLE NJEMU KAO KAPLARU NIŽEG REDA PRISTUP TAKO BITNIM INFORMACIJAMA. ČISTO DEZINFORMISANJE SVIJETA OD STRANE CIA-E. NIJE ON PRVI ,BILO JE OVAKVIH JOŠ.
U šta se izrodila "najveća demokratija", kako su sebe (skromno) nazivali amerikenjci. U policijsku državu, klasična Orvelova 1984. Kako su nisko pali, umjesto da progone i sude špijama i zločincima, oni progone ljude koji su njihove zločine i špijuniranja objelodanili. To samo pokazuje koliki su zločinci na vlasti.
Sedamdesetih godina prošlog vijeka, špijunska afera državnih organa protiv demokratske stranke za račun republikanaca, poznata po imenu Votergejt (kako se zvao hotel u kojem se špijuniranje provodilo), na kraju je dovela do ostavke američkog predsjednika Niksona. Tada su osjećanja i težnje vladajućih krugova i inteligencije i medija bile orjentisane u demokratskom pravcu. Poznati novinar Sejmor Herš je objavio masakr američkih vojnika u vijetnamskom selu Mai Lai, nakon čega su američki vojnici dočekani žestokim demonstracijama i povicima "ubice djece". Bilo je to neko drugo vrijeme. Sejmor Herš je održao predavanje u Kanadi (2004.g.) i tom prilikom rekao da su američki vojnici krvožedniji i da su počinili više zločina i ubistava civila u Iraku nego li za sav rat u Vijetnamu, ali je ova izjava pala na mrtvo tlo. Niko ga nije poslušao. Svi koji imaju neki uticaj i moć, vlada, vojska, mediji, bogati industrijalci, napravili su savez za uspostavu američke imperije radi svojih interesa.
Drugim riječima, ovim krugovima vladaju židovi i židovski lobiji, koji su kupili medije, zagospodarili državnim službama i univerzitetima. A vidjeli smo kakvi su oni u Palestini. Cinični agresori koji ne prezaju ni od čega samo da se dočepaju onoga što naume.
Kaže najveći je jihad reći istinu u lice diktatoru :O On je uradio nešto slično .. manje - više :D
Snowdenu budi pametan.Ne daj se.