Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreten je za one umno ogranicene,covjek je sebi unistio zivot da bi barem malo osvjestio globalnu svjest populacije koja je pod velikim pritiskom razlicitih priroda uticaja,sto je potpuno cudno za "normalan" um 21 vijeka.
"Oni koji govore istinu ne krše zakon.", naveo je Snowden. E ovo treba uokviriti. :)
Vala mi to dodjemo kao neki mutavi i nepsimeni ljudi i nismo znali da svako svakoga spijunira! Za promjenu mogao bi i bilo koju informaciju o Rusiji i Vladimiru Putinu da procuris pa da vidimo kako li ces onda proci:).
Oko moje drago, da je njima napravilo neku stetu to tvoje pricanje, usutili bi oni tebe davno. Kad su mogli predsjednike ubijat' bez problema, nemoj mislit da si iznimka. ;)
Ništa nije rekao, što se već nije znalo. E sad, ovi drugi ne mogu da se prave blesavi, i da glume da ne znaju. Znači, sve što je postigao je da se priča o tome...
zivi mrtvac............................nazalost
Zanimljiva su dva arsina. Kad neko kao ovaj momak skupi hrabrosti i pokusa nesto uraditi onda je on budala za neke. Pola Bosne "zna ko,kako i sta krade,gdje su pare" itd pa niko ne stisne guzicu da kaze to javno osim na portalu. Ne moze se svijet promijeniti preko noci ali 1 mm naprijed je naprijed ,a ne stajanje u mjestu ili nazadovanje. Sto je veca transparentnost veci je strah od zloupotrebe.
...poslušno stado...
..popi.......cu:((
E,moj Snoudenu -znamo mi da su'' u lazi kratke noge'',ali su joj ruke duge, ruke dave ,sto duze to i duze dave.
Decko je moderni che gavara
Sa opasno tajnim dokumentima naj bolje izac u javnost i siguran si da ces prezivjet! Da je sutio i krio se do sad bi ga smakla ona gamad od amera!
opet americi niko nista ne smije ma sramota...njemacka samo suti ko pizda ni da se pobuni
...priprosti puk nikada nije imao razumjevanja za istinske velikane...
to comi old skuleru
Eh,kad bi se otkrila prava istina o ratu u BiH ,sve bi se lakse preboljelo i krenulo boljim putem,a ovako...samo se laze i izmislja...da bi narod drzali pod nacionalno-klerikalnim tenzijama gdje se moze vrlo lako vladati.