Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50% amerikanaca smatra ovog čojka izdajnikom. Pffff
Koji ljigavac.
LJIGAVAC si TI UHLJUPE SMRDLJIVI koji se krijes iza tastature kompjutera i baljezgas gluposti !!! Ti ne bi stisno guycu jalijashu opsovat u lice, a ovako HEROJSKO djelo mozes samo sanjati !!! Covjek je OBRAZOVAN, NACITAN, PAMETAN i USPJESAN, a ti si samo jedan USHLJO kojeg nece pamtiti ni najrodjeniji !!!
A i ovaj ga ovu priču razgađa tačno da traje što duže. Pravo je dramaturg špijunskog porijekla.
Zivio Snouden!
Ovih dana ce pokazati podatke u kojima se vidi da je Amerika prisluskivala sve cevabdjije u Sarajevu, pokusavajuci da maznu recept za cevape i somun, jer su shvatili da buducnost lezi u cevapima, a ne u nafti;)
Nadrljo si ti maca...
promijenite ovu sliku više sanjaću ga
Ma odabij više Snoudene, dosta te je!
Nemoj bolan tako...da ga gledam još malo :)
Je li ti to privlačan majke ti? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Jel ko prisluskivao sarajvsku pivaru, imate li kakvih informacija?
Kažu od pivare više nema ništa