Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A glupa naslova bacicu se s kuce...snijeg donio radost..to onih 5% sto ne ratuju...da vidis sto je donio radost onim jadnicima sto nemaju vode struje ni komad ljeba....ja da sam novinar ja bih se izvinula svim citaocima na ovoj vijesti...i izvinula bih se narodu Sirije....mazlumi jedni...snijeg donio radost ratom zahvacenoj Siriji...debilcino jedna od novinara!!!!!!!!!!!! Gdje si ti bio uz rat kad je pao snijeg..da vidis to je fino bilo...Imbecilu jedan!!!!!!!
Istinu zboris. U Sarajevu pod opsadom zime i snijeg su bili dodatni teret za napaceno stanovnistvo.
Zato ja vise ne volim zimu i snijeg, kao prije rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
snijeg, rat I radost se nikako ne mogu staviti u istu recenicu
Ljude u najtežim vremenima drže kratki trenuci radosti i veselja.
na klix-u moze sve hehehe
Kamo puste srece da ih jos Assad obraduje svojim odlaskom... Da se barem ne ubijaju!
Ja radosti i govana !!!
gledaj nase vehabijice Mirze Ganica sto se na guzici plaza :-D
Bosanci na privremenom radu u Siriji kod braće terorista, proći će najbolje. Oni su već navikli na snijeg, samo da ih ne uhvati nostalgija, pa da se vrate u Bosnu... uz pjesmu "Džihad, džihad, četir noge, sve četiri krute..."
sad ce im se nase vehabije usrat u cejf, haram se po snjegu igrat! itd itd...
Nekima je donio samo dodatne nevolje. Ljudima koji nemaju tu sreću da se slobodno kreću, kao i onima koji žive u šatorima, bez hrane i odjeće sigurno nije do zaje*avanja na snijegu.
snijeg im donio radost, možda maloj djeci, jake mi radosti, to što će se smrzavati, teže dolaziti do hrane, teže se kretati, snijeg može možda radostiti švicarce, austrijance i sl. , koji dobro unovče snijeg, ali sirijce, dajte se uozbiljite...
Ovo kao i kod nas. Mi ratujemo a napolju ljude boli neka stvar. Da nije ovakvi vijesti i onih o izbjeglicama ne bi ni znali da se jos ratuje i ubija u Siriji. Kod nas je situacija kao i kod njih rijesena onog trena kao je narod napustio svoje domove i otisao u izbjeglistvo van granica drzave. Malo ko se vrati.
Molimo se za sto brzi zavrsetak rata u Siriji
Vidite ih isto mi u zimu '93, grudva nas snajper,
po slikama bi zakljucio da je ovo dio Sirije pod Asadovom kontrolom, nista nije sruseno unisteno itd...................