Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj nam link da sami procitamo..
Prema izvještaju internet stranica poput Altranfo i L\' Post, veliki broj stručnjaka sa pet kontinenata smatra da je zemljotres na Haitiju jačine 7,3 Rihtera iniciran sistemom Harp a uz pomoć ovog uređaja, američko-cionistički imperij ne samo da je proizveo velike hladnoće na evropskom kontinentu kako bi ugasili sve veća svjetska protivljenja sa povećanjem temeprature i globalnim promjenama atmosferskih prilika, nego su ga upotrijebili i za iniciranje snažnog i razornog zemljotresa na Haitiju kako bi pod izgovorom pružanja humanitarne pomoći u region Karipskog mora stacionirali svoje vojne snage i pripremili uvjete za konačnu okupaciju Kube i Venecuele. Prema riječima Zbignjeva Beržinskog, savjetanika bivšeg američkog predsjednika Džimi Kartera a i trenutni savjetnik predsjednika Baraka Obame, Harp je predstavio tajnim oružjem koje se upotrebljava u uvjetima destabilizacije zemalja sa suprotnim viđenjim.
Amerika Amerika bogata i ponosna! Amerika ja sam sretan sto sam tu!
boli amere briga, oni je mogu hiljadu puta ponovo izgraditi jer su kraljevi, skuzili da fasizam/komunizam ne radi te su ljudi mocni, a pogledaj bivse komunisticke drzave, da ih pogodi zemljotres od 50 stepeni, ne moze im nista gore biti hahaha
soon my friend...
OP OP OP!