Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kaze neko hitler nije valjo dje bolan nije valjo....lik je legenda
Kad vidimo zbog cega je Hitler te cifute brutalno pocistio iz Njemacke istorija pise da su stjeli cifuti i da zavladaju Njemackom , po nekoj logici i trebao je to uciniti ,ipak je to bila Germanska teritorija ...!
sta spaja sarajevo i gazu????....tunel....:)))))))))
..a to sto ste vi modernom americkom demokratijom oteli ljudima drzavu, to je sasvim legalno, i po svim ljudskim pravima "ZASTICENO"! ______ VAM PAS MATER!
"Hamas troši milione dolara na tunele koji se koriste za neprijateljske i terorističke napade na Izrael. Taj novac je trebao otići u infrastrukturu, obrazovanje i zdravstvene projekte" Aha, vi da gradite, posaljete djecu u te skole a izraelski borci za slobodu da to sve poruse avionima i uz to ubiju bog zna koliko djece. Pa ti yebem logiku.
Izrael je poznat po tome da sve novce ulaze ISKLJUCIVO u skole i igraonice za djecu, a rijec "METAK" je ZAKONOM zabranjena u ovoj miroljubivoj i pacifistickoj zemlji ;))) BUUUUUUUU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!! :D hulje lijepo zbore, a NITKOVSKI rade
Inace, historija izraelskog naroda je veoma bolna i oni su naucili na tezak nacin da trebaju biti borci za pravdu i mir. Vidi se to. Sjetim se kukanjca i njegove price...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)