Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije Amerike, nebi bili ni cjelovite Bosne! Ajde suti i idi u Koreju ako mislis da je tamo toliko bolje. Samo tamo neces imati pristup na internet, a vjerovatno ni sta za pojesti. Fuj komunjare, gadite mi se! Podrzavate sve neprijatelje demokratksog svijeta koji se bori za nase interese na balkanu. Ako vam je toliko bolje u teroristickom Iranu, komunistickoj Koreji, siromasnoj Rusiji, zagadjenoj Kini, idite slobodno papci!
to kralju
@ ccc Na Nagasaki je bačena AMERIČKA bomba, koju su razvili AMERIKANCI... Dalje, AMERIKANCI su odmah nakon II svj. rata napali na Sjevernu Koreju zbog toga što su željeli prati novac preko vojne agresije (ako ne razumiješ kako to funkcioniše progooglaj malo), da bi danas ti isti AMERIKANCI tvrdili kako je S. Koreja \"prijetnja svjetskom miru\" zato što detoniraju nuklearne bombe U SVOJOJ DRŽAVI. Znači, teško zamazivanje očiju javnosti... A to što ti ludiš za Amerikom i amerikancima i njihovim prljavim životima ne mora značiti da je ta Amerika neka božija sila ili neka odabrana nacija koja je predodređena da vodi cijeli svijet. Oni su krivi za svaki rat kojeg su vodili, sve su zakuhali američki milijarderi koji zarađuju preko ratova i dan danas...
ni jedna zemlja ne zna sta je dobro za citav svijet ... !! moze se samo prepostavljat , ako amerika, pakistan, izrael, indija ili kina imaju nuklearne bombe onda treba da ima i sjeverna koreja, grcka i hrvatska bosna ili bilo koja zemlja na svijetu ... !!
kad dozvoljavaju da izrael posjeduje te bombe, onda neka ga i oni imaju.
samo zbog poredjenja bomba bacena na nagasaki je imala jacin od 21 kilotone....ovi ce idioti unistiti svijet, nedaj boze da jos naprave hidrogensku bombu!
na dan mladosti.... cestitam!
Samo rokaj , nek\' ide sve u .....
Čestitam.