Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Royal family\" je najveće zlo ovoga svijeta, dok se oni i slični njima ne uklone nema napretka.
jeste objasnili clanak u pm
Najveca glupost je sto ona uopste nije otkrila da je ova trudna. Nego je samo proslijedila telefon sestri na odjeljenju koja je rekla da je cackalica dobro itd. Ova druga sesta sada kao nije kriva a ona rekla dok se prva ubila. Pa sta je sada ovo????????Ko je rekao prva ili druga?????????? Ludilo....... Royal family gdje ce vam dusa???????
Zbog čega bi medecinska sestra izvršila samoubistvo zbg tog poziva,to je samo koicidencija nesretnog događaja
ILUMINATI NE PRAŠTAJU NIŠTA--- ONI ISTI KOJI SU JE U.B.I.L.I A KOJI SU U.B.I.L.I. I PRINCEZU DAJANU SU JOJ \"ODALI POČAST\"...
Ima li ovaj tekst uopste smisla ovako kako je napisan !!!??
pa keit midlton nikako nije trebala ostati trudna, cuj molim te sramaota za porodicu jer je otkriveno da je trudna!!!!?????????????????????????? ili otkrili danas ili za nekoliko meseci koja je razlika, TO SE ONI IGRAJU NEDODIRLJIVIH, sta li ce biti kad pocnu umirati i praviti drustvo bivsoj snahi!!!!
.... i ja ne vjerujem da se sestra sama ubila ....
Emir je u pravu, isto kao sto ne vjerujem da je Diana slucajno nastradala u saobracajnoj nesreci, tako ne vjerujem da se ova sestra sama ubila.
ona je svoj život okončala a oni će da je sanjaju do kraja života. Sje.ba.la ih je pravo !
Samo se nadam da zadnje riječi medicinske sestre nisu bile, It is all for you, Damian.
dali su oni njoj pocast metkom u celo, je.b.em im familiju kraljevsku
\'\'pozivas se na grupnu odgovornost, a to je svojstveno u danasnje vrijeme samo malo priglupim ljudima.\'\' Ovo može napisati samo priglupi SDP/SNSD k.re.t.e.n
Sigurno je bila psihicki nestabilna. A ta familija....dabogdo na hajr ali previse ruznoga za sebe vezu, nije dobro. Pezmeci su svi, sto dalje od njih.
prvo, pojma nemas ko je zena uopste. drugo, pozivas se na grupnu odgovornost, a to je svojstveno u danasnje vrijeme samo malo priglupim ljudima.
Ko bi pomislio da ce se neka jadnica poput emirove mame roknuti, zbog zezancije :D
Kako retardirani ljudi pisu clanke, tek na kraju ime medicinske sestre ,da neko pogadja ko je to..