Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hag se nesmije zatvoriti...
Samo nek je on Balkanske zlocince presudio .....Jos da mi ove sto se kriju presudimo i Mirna Bosna.-
Hag se nesmije zatvoriti...
I šta kažete štovatelji zločinaca i negatori genocida? Je li ova vijest OK kada je čitate?
Nasi dijasporci su u Njemackoj silovali rodene ..inceste pravilli znam 5slucajeva krajina istocna bosna...curice braca silovala..tokom rata uzas..
Sta je sad cilj komentara? Nema to veze s dijasporom niti Afrikom. Bolesni um, predatorski, ne bira. Takve zlocine covjek ne moze dovoljno kazniti.
To je u njih pogana tradicija, ko i u Hindusa. I onda kaze neko svi su ljudi isti. Isto ko i robovlasnistvo. U Africi je nekad normalno bilo da kad jedno pleme pokori drugo pa ove prezivjele napravi robovima. Poslije su skontali da ih prodaju bijelcima. Ko da je bijelac hodao po Africi i hvatao robove. Radili su to drugi crnci za njega, a ovaj cekao s brodom i zlatom
Ovi haman ko i serbiosgenocidiosi, strasno sta zemlja drži.
Zensko i sluzi da se zadovolje muski nagoni
Poturi im mamu i sestru
Poturit cu im tvoju mamu i sestru, idiote
Zemlja je mjesto gdje šejtan vlada
Neka im dragi Allah olakša inshAllah
Ove silovatelje zajedno u ćeliju sa genocidašima iz genocidne, pa nek zaslade malo
Teški zločini a o jadnim žrtvama se tek sada može pročitati...Nadam se da ih neće svi zaboraviti jer ja prvi put čujem o ovome...
Ubio komšiju i mjesecima mu silovao ženu. VIDEO: Mirsada Džolić iz Hambarina priča svoju životnu priču, kako je preživjela ratne strahote i kako je silovana više puta od komandanta logora Trnopolje Slobodana Kuruzovica.
Serbiogenocidiosi
Joj i ova Etiopija ima bas puno stanovnika a siromasna zemlja.. kao i Nigerija npr u Africi
Mi imamo malo al smo siromasni hehe
Vladajuća religija u Etiopiji je kršćanstvo. Kršćani su uglavnom pripadnici Etiopske ortodoksne Crkve (43,5%), a ima i protestanata (18,6%) i katolika (0,7%).
Jasmila Žbanić ovo čita i smišlja novi film o silovanjima počinjenim od strane etiopskih pravoslavaca ali ne spominje talibane i silovanja djevočica.
Svakom kitu na panj!
Ovi kao da su srbima nesto divljaci