Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mali kad bude punoljetan i njeg u zatvor strpati
Meni za 15 rodjos kupili atlas da ucim geography a ovom slunti mater i blento ćaća kupio utoku , dobro nije mu kupio HIMARS
Alem Hodovic u kućnom pritvoru bez nanogice. Pa bolje je u Bosni služiti
Toliko losih stvari dolazi iz Amerike ali sudstvo mora se priznati pa gotovo besprijekorno! Tako se to radi!
Da je bolje nego nase, jeste, nema sumnje. Ali da je bas besprijekorno, ne bih rekao. Svako malo se procita kako je neko odrobijao godine zatvora nevin, a bilo je i smrtnih presuda.
Malo se zanesu u osudama.
Jedina stvar đe skidam kapu amerima,ovo je koliko toliko adekvatna kazna,15 god otac,15 mater on na doživotnu,svaka čast njihovom sudstvu.
Kakav otac kupi pistolj svom 15godisnjem sinu!?!?!?!.!..!.! za rodjendan!.!.!.!
Estakfirulah , 🤲
Ovako se tretira ubice u normalnoj državi. Potpuno je druga priča što u Americi možeš otići u prodavnicu kupiti hljeb, mlijeko, kinderjaje i sig sauer s tim da je kinderjaje zabranjeno.
E cuj poluautomatsku pusku za bozic, sad vjerujem