Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Rale, dodji sebi ako nemas kome!
Kako samo laže. Sigurno je već dobio po guzici od velikih igrača u EU.
@vukasin tako je vukasine... samo zaboravljas da je tom stanju uveliko pomogla nasa opljackana stednja u ljubljanskoj banci
@Systeemadmin... Mozda pratis komentare, ali ih ocigledno NE SHVATAS !!!!! Jer da shvatas uvidio bi ironiju u mom prethodnom komentaru !!!!
kako smo mi glupi...Kakve to veze ima kolika je Slovenija??pa nisu ni BiH, Grvatska ni Srbija puno vece...A da ne govorim da je bolje imati zemlju od 2 miliona gdje je nezaposlenost 5%, gdje su plate gotovo iste ko na Zapadu, gdje su i sela uredjena ko kod nas centri najvecih gradova neko par miliona vise a da se mladi svakim danom iseljavaju, da su nam ceste ko u Albaniji, gdje je pola stanovnistva nepismeno...
@Rale & Amidza Vas dvojica ne znate nista drugo nego supljirati i seljakati!Imas li ti Rale neko zanimanje osim da svima nama ovdje solis pamet? Pratim tvoje komentare vec neko vrijeme i mogu samo reci: ZALOSNO! A sto se tice SLO, mozda je nema na vasoj mapi, na mojoj itekako ima a i na mapa ostalih normalnih ljudi.Mi(Vi rale i MI) nikada necemo biti ni blizu EU sve dok postoje primitivci poput tebe!!
Slovenija ti dodje ona tamo kad ti krenes iz svoje avlije pa cim dodjedj do kapije e pa tu! Znaci ako zelis iz svoje avlije da izadjes moraces preko ta kako kazes \"4 naselja\" ... Jel sad jasno?!
ups, izvinjavam se, upravo su mi objasnili da Slovenija ima cak 4 naselja
a gdju mu dodje ta Slovenija, ne mogu je naci cak ni na mapi razmjera 1:10, a kamoli jedan od sva tri njihova naselja