Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovoj jednoj slici neki paki il indijac je policajac a pored njega Englez se pravi Englez što bi reko onaj idiot komentator sa obn!!! Eh da je živ King Edward II 1307-27 svi bi na giljotinu išli XD
Ledi Diana je bila fina,U BiH, Diana nije govorila za medije, ali je bila jako otvorena za svaku konverzaciju sa ljudima s kojima se susretala. Prilikom susreta sa žrtvama, Diana im je uručila vrijedne poklone i savremene proteze, koje oni do tada nisu imali
Koji skup ovaca Allahu dragi... Ni Kate, ni Williama, pa niti ce tu malu princezu boliti guzica za taj obicni narod koji ih toliko obozava. Sve su to mrtvi masoni koji pisaju po sirotinji i imaju sve. Imaju sve ne zbog svog postenog rada, nego zbog krvi.
Stroj za rađanje potomaka i ništa drugo bojim se. Uskoro će vojvotkinja imati isprazan pogled baš kao što je zadnjih godina svog života imala prinčeva majka.
Cirkus, pa eto. Ali unosan cirkus.
Izdržaću još par dana sa ovim dosadnim vijestima a onda sam rahat opet godinu, godinu i pol.