Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Kako onda grupa koja uzvikuje \"Rusija Rusima\" može biti antirasistička!? \" zanimljivo! onaj ko piše ovo toliko je nedobronamjeran da sam sebe negira PRAVOSLAVLJE ILI SMRT to je istina!
Smrt!
\"Organizatori marša i antirasističke skupine\" Izraz \"antirasistička skupina\" je smiješan... e, moj SA-X, da li ces ikada naučiti sastavljati rečenice. * Antirasizam se protivi svakom obliku diskriminacije po rasi. * Rasizam je diskriminacija drugog/drugih po rasnoj osnovi. Kako onda grupa koja uzvikuje \"Rusija Rusima\" može biti antirasistička!?
@ malo se raspitaj za porodicno stablo, tj. pitaj babu ili dedu odakle su oni \"sljegli\" meni je puna chuna ovih tzv. srajlija, koji su prije 20,30,g došli u grad iz pizdica, pa sad glume gradjane ljudima koji su došli u ratu ili nakon....fuj, snobovi!!!
Nikakav problem. Ali isto zato - Bosna Bosnjacima. Islam ili smrt.. I svi mirni.
Dohakat ce vama i pravoslavlju Kirgistan haha
pa i tvoji su roditelji \"odnekle sljegli\"ti glumis sad nekakvu retro omladinu i stidis se svojih predaka...
Pa i jesu uzrok skoro svakog problema. A kad ih čuješ u tramvaju sve ti se zgadi, da ih pljuneš u lice sa njihovim riječnikom
Sarajevo je Rusija u malom, samo što Sarajlije plaču na \"došlje\", \"seljake\" i \"provincijalce\" koji su se \"šljegli\" i \"spustili\" u \"metropolu\", pa su im sada uzrok svakog mogućeg problema.
pa zar neko i rusiju emigrira, ja mislio tamo emigriraju samo servi i grci, rumuni itd, svasta
To je ta demokratska Rusija.
A vidi te ovo molim vas : \"David Guetta nastupa u Sarajevu 18.12.2010. Koji album ovog vrhunskog umjetnika smatrate najboljim do sada?\" ANKETA na portalu.... eeee Guetta \"UMJETNIK\"??? Savjet ovom koji postavlja ankete \" UBI SE, OLAKSAJ SEBI\":