Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar,dobar ovaj papa!
Ljudina!!!
O G.AM.A.D.I DEMONSKA KOGA VI FOLIRATE....PA VATIKAN DRŽI 85% SVJETSKOG ZLATA A PAPA I KARINE S VOZAJU JEDAN KRUG U AUTOBUSU U FOLIRAJU SIROMAHE.... KAD DOĐE ONAJ KOME SE VI LAŽNO MOLITE PRVO ĆE SPALITI DEMONSKU CRKVU "SVETOG PETRA" A NA LOMAČI ĆETE IZGORETI I VI DEMONI KOJI STE MILIJARDE LJUDSKIH ŽIVOTA PRINIJELI NA SVOJE DEMONSKE OLTARE KROZ MRAČNE VIJEKOVE VAŠE VLADAVINE... PROKLETI DEMONI.. SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
papa reci nam lijek protiv raka ti sve znas i kada su nam grijesi oprosteni samo mi nije jasno kako niste besmrtni i kako to da je vino isusova krv a to vino od nekog uzgajivaca grozda i sto se onda kaznjavaju alkoholizirani vozaci.
Bitno je da ja čuvam monopol na nepogriješivost naše velike političke partije našeg velikog naroda.
Bitno je da mi cenzurišemo informacije sa Interneta koje ulaze na teritoriju naše države da naš glupavi narod ne pomisli da traži ukidanje jednopartijskog političkog sistema.
Zeznute su informacije na Internetu, ili kako bi ono fudbalski komentatori kazali "velika gužva u kaznenom prostoru"
koliko puta ide na wc????? dajte malo detaljnije, zeljni smo takvih informacija
tako trebaju i naši parlamentarci autobusom a ne blindiranim audijima
ja skromnije stvorenje nisam vidio,dok ne krene krasti po kotedralama,,,
Mogli bi se i ovi nasi vjerski poglavari na novog Papu ugledati.Ne ko nas C.e.r.i.c toliko je skroman da ima stan u Washingtonu,skupe halje narucuje u poznatoj talijanskoj prodavnici gdje jedna halja kosta po nekoliko hiljada eura. Ja sam m.u.s.li.m.a.n a katolicka crkva mi je pomogla dva puta,jednom platila lijecenje a drugi put pomogla u smjestaju vani.Od Islamskih centara mozes samo ocekivati da ti spuste slusalicu ili ne otvaraju vrata. Nije dzabe ona stara:sacuvaj me boze Srpskog junastva,hrvatske kulture i Bosanskog merhameta.
svaka cast treba se ugledati na njega :) RESPEKT
Šta je Puljo rekao na ovo ?
A volis li skromnu djecu da futas???
to i jest pravi Katolik i Papa. Zakleli su se svi na siromastvo ! kakva limuzina, kakav zlatni kriz i palate !
Merhametli brate ko naš Zurkolić.
Koje je ovo zamazivanje ociju mati draga !!! platit ce par evrica kartu, a to ce nadoknadit milionima!!! Nema danas postenog vjernika, ameri ga tu postavili i odredili sta i kako :)