Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razocarali ste me škoti.. Engleski dupelisci.
Pa da je njima prosao referendum, i Dodik bi se pozvao na isto... Za nas je bolje da je manje ovakvih slucajeva u svijetu.
@Regret Ne provaljuj se i ne podgrijavaj iluzije mnogih bosanskih Srba da je Škotska i bh entitet rs nešto slično. Može se Dodik pozivati na šta mu je volja, ali ova dva slučaja su ko nebo i zemlja kao i mnogi drugi u Europi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da su izbori kod nas danas, glasali bi za SDA...
Ljudi, ovdje je riječ o ANKETI, a valjda znamo koliko se manipulira sa anketnim istraživanjima. Škoti su svoje rekli na referendumu, a to je NE otcjepljenju. Druga je stvar što usranim balkanskim nacional-desničarima nije jasno kako netko može odbiti neovisnost, odnosno kako može dobrovoljno ostati u zajednici sa drugima, ali MOŽE ! To da je referendum lažiran, a eto, jedna anketa koja daje rezultate unutar statističke greške je brate naročito pouzdana - ma čista glupost.
@Kries Ne, zašto?
Tebi je dakle pouzdanija jedna anketa i rezultati od 2% razlike, nego cijeli stvarni referendum? I ja ako ne prihvatam takav način razmišljanja odmah radim za Britance? Argumenti dječače....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije yebanja nema kajanja.
Poslije jebanja nema kajanja.
Da vam je na dvije stolice..
Totalno je smijesno uporedjivati Skotsku i RS. @Regret nema razloga za strah :) moze se on pozvati na sta hoce, pa nek se svi odcijepe. RS nikad ne moze niti ce.
Poslije jebanja nema kajanja. Jebi te se sada
Laprdanje na kvadrat.
Poslije hebanja nema kajanja :D
Poslije glasanja nema kajanja
VI BI DA SE YEBETE A DA VAM NE UDJE.
poslije je.anja nema kajanja
Što bi rekla stara bosansko-kineska poslovica: "Poslije je6anja nema kajanja".
Koliko gradjana RS-a zeli odcjepljenje? :)
Zelim i ja badr harija al nejm`aaaaaaaaaaaaa
I prije, i tokom izbora je vecina Skota bilo za nezavisnost. Ovakvima artiklima se samo prikrivaju nepravilnosti izbora.
škoti ima ona POSLIJE JEBANJA NEMA KAJANJA