Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al imas debilastu facu momak za pehar
Ocekujemo sve podrske od # Чича Жape za ovog ublehaša koji se krije po šumama kao i svi koji su nosili ovakve uniforme!!!
genocidas sigurno,majci svojoj muz bio i brata napravio sebi
Naćićete ga kod neke albanske pekare 100%
Boga mi ovaj nas je izgleda dobro prostudirao cim ga tolika svita americka vec toliko ne moze uhvatiti.Mora da je citao hajduk Veljka :)
Ne pripadam islamu, ali način izvještavanja medijskih agencija je nedosljedan! Ako bradati musliman ubije nekoga onda se kaže ''islamist'', a kad evo kršćanski divljak ide kolje po svijetu (sa križem oko vrata inspiriran vjerskim načelima) onda se nigdje ne kaže kršćanski teroroist! Jadno i neprincipijelno! Ovo jeste kršćanski ekstremist i pravoslavni terorist!
koja je razlika izmedju turaka i srba imal je ikako,znal iko????
Šta će ubica nositi nego uniformu vojske RS-a
Hoće da se kaže, šta očekivati od čovjeka koji nosi uniformu vojske RS-a
KOJI STE VI IDIOTI Državna policija otkrila je kapljice nalik na krv na stepenicama pod trijemom u blizini grada Cresco, no DNK analiza je pokazala da nije Freinova i da nije riječ o krvi uopće. Također, policija nema nikakvih naznaka da je Frein povrijeđen.
Fkt su ovi sa dječijim facama najveći bolesnici
yebala vas ova spodoba, koga to zanima
sin nekog ratnog zlocinca naucio ga tata kako da se ponasa da se krije ko i on jos od 90-ih
cuj" srbin " se krije sigurno greska!
Kad se hoda u ovim uniformama, svejedno je kojim se ulicama i kojih gradova hoda ??? Neki zločin slijedi garant ... !!!!
Ma ja bi njega nabio na kolac pa nek pjeva Boze pravde .
Komentari su sila.Kada bi ih nekim cudom zabranili,istog momenta bi izgubio popularnost. Sto se ovog tice,uhvatice oni njega,nece Ameri pustiti tek tako.Sjecam se kada su ganjali Cecene zbog bombe u Bostonu.Zapravo to je vec druga prica i mnostvo teorija zavjere :)
POŠALJITE BOŠNJAKA DA GA UFATI
Pa pre ce ga bosnjak neki uhvatiti nego policija jer ste rat iskoristili da dobijete azil po americi i evropi tako da vas ima vise nego policije.