Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aljazeera = Americki spijuni i Arapski izdajnici
Malo su se pokolebali oko revolucije u Siriji ali su ipak na kraju stali uz stranu istinie.Dobro je
E cudna komentara ovoga \"ha\"! Haos u Libiji je izazvao njen ludi vodja koji 42 godine ugnjetava narod, otima drzavnu imovinu, hapsi ljude po volji, itd. Nije Al Jazeera uzele oruzje protiv tirana, nego narod Libije. Budalo jedna. Neznam arapski i ne gledam Al Jazeeru na arapskom, ali njen program na engleskom je jedan od najboljih na svijetu danas. I ne cudi me ova nagrada,
Jedino svjetlo na kraju tunela AL JAZEERA.... Istina ipak dolazi, koliko god je mnogi usutkivali.... Hvala ti AL JAZEERA..
PROFESIONALNIM IZVJEŠTAVANJEM????? PA POLA MEDIJSKOG HUŠKANJA I STVARANJA HAOSA U LIBIJI JE URADILA AL JAZEERA