Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i Obami je sve to sega kao i vojnicima,boli njega briga za npoginulim,samo salje i dalje da terorisu narado u tudjoj zemlji.
Ovo nije ništa čudno, prije dvije godine oko 20 posmrtni ostataka likvidiranih američkih terorista iz Avganistana je završilo u medicinskom smeću u bolnici u saveznoj američkoj državi Merilend. Većinom su bili Crnčuge glavuše veličine pocinčanog vešnog lonca od 20 kg
to je onaj lonac što se kod nas u selima grije voda na plati i veš otkuhaje, moj djed na selu se još uvijek kupa iz tog lonca :)
Pa ne kontam sto je to cudno, samo pogledas zadnjih 15 godina ba casno je biti supak to je nesto sto nas uci ovo vrijeme a postovanje, postoji, nazalost samo u rijetkim situacijama al strahopostovanje. Ovakve stvari i nivo retardacije jednog nazovi vojnika me uopste ne cudi, ni najmanje. To su moroni ja im ne bi dao park da ciste pogledaj kakvi su.
al zato moze snowden biti pojam vojnika, eto zayebo ameriku a dobio posao gdje i mirno zivi... i neko jos vjeruje u te gluposti par samara i onakvi placu kakvi vojnici pljuc