Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super stvar, sto da ne!? Bar ce se znati tj. nauciti odbraniti u zivotu. U slucaju rata ionako nisu postedjene, ako vec tad je bolje biti sa oruzjem sa kojim znas baratati.
Jedno je bajka o pozitivnosti koju navodiš u vezi vojne obuke, a druga je realnost i zloupotreba iste, dođe neki majmun na čelo države i zloupotrebljava vlastiti narod kao topovsko meso šaljući ih u nepotrebne ratove i smrt.
Moreno, da znas kakav je uzas u vojsci nebi tako govorila. Pogotovo za njezniji pol. Vojska je mjesto slicno zatvoru, mislim na obaveznu vojsku koja je bila ranije. Sad ovi nasi vojnici su gospoda, nista ne rade, a primaju plate. Ali obavezna vojska ne prima platu, odnosno prima oko 50KM sadasnje vrijednosti, a tretiraju ih kao stoku. Jadne te zene, tu ce biti i silovanja i zlostavljanja i svasta.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
joj kad se počnu gađat tamponima iz rovova
Tako i treba,hoces da budes ravnopravna bujrum...
Jesu li bolje od ovih momaka? http://youtu.be/46gjtSslUBg
PIRATE BAY SE DIGAO IZ PEPELA: Ponovo aktiviran najpopularniji piratski sajt! http://goo.gl/fxyalN
kad bi kod nas uveli vojni rok za zene bilo bi manje kurvaluka
bilo bi isto samo bi "sve" kurve bile uniformisane
Koliko se vi bojite Srba da ih i u korejcima vidite.
Ti si srbijac?
A ti neki gramaticar jel aaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bit će krvi do koljena ;))
Treba uvesti vojsku kod nasih djevojaka jos ranije izmedju 16-18, naucimo se disciplini, rodimo dijete u 20, i lagano odgajamo nastupnih 18 godina. Zivot je lijep :)
moze se dijete rodit i bez vojske ;)
ne znam stvarno zasto spominjete Srbe na ovom clanku, malo ih je al su govna, u govno se ne dira. pustite ih
E ovog de ni bravar nije sjetio...
I ja bi sa djevojkama tog uzrasta rado sluzio vojsku koliko god da traje ;)
Što u prijevodu znači da od Koreanki ne mogu očekivati gledanje serija na http://movienized.com
Sad' ce nas veliki vodja Bakir Izmetbegovic uvesti obavezan vojni rok djevojkama od 17-21 godine, da malo prca frizurka... :))))
Aa i treba ovim nasim kuravama to
Usput, dobre ove Korejke... Valjalo bi sta nafatat' iz Seula...
Nista drugo nego dodatno topovsko meso. Vojska im je stara preko 50 godina, osnovni tenk je t-55 od kojih je dosta u losem stanju zbog loseg odrzavanja, zrakoplovstvo se oslanja na Mig-21 koji su leteca meta, podignu 50 4-6 americkih aviona ce ih s 200 kilometara oboriti a da ovi nikad i ne skontaju da su oboreni. Znaci u konvencionalnom ratu, Juzna Koreja i SAD bi sravnile njihovu staru vojsku za 30 dana bombardovanja izgubili bi masu vojnika (govorim o milionima gubitaka za sjever), svu tehniku. Ono sto bi ostalo od pjesadije bi bilo demolarisano i uplaseno i ne bi se vise borili. Njihova jedina prednost je nekoliko hiljada artiljerijskih komada upereno u Seul kojim bi mogli ubiti desetine hiljada civila i balisticke rakete koji bi mogle gadjati mete po pacifiku. Nuklearke imaju ih ali nemaju nacina dostave do mete a niti su nesto snazne.
Kad vidim ko nam je sve u tkz. "profesionalnoj vojsi" dode mi... da sam sebe branim prackom....
Vidi, kako male a visoko dižu noge