Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro propast Sjeverne Koreje. :) Tako je i Saddam govorio da će za par dana rastjerat imperijalističke hajduke, a vidjeli smo kako je završio.
Tako je ! Treba pregaziti one u Seulu. Ti nemaš ni pojma koliko su oni dole u Južnoj Koreji pokvareni, bezobrazni, uobraženi, osvajački nastrojeni. Trebalo bi ih jednom za sva vremena dobro lupiti po njihovoj južnokorejskoj gubici, da im nikada više ne padne na pamet braniti se od uvođenja sjevernokorejske vizije života.
ovaj moj ne moze ni jednom...zaspe
sreca..ova ce dobaciti do visine munare
Svaka cast,samo rokajte braćo ove demokrate,tirane i pljackase! Zivila Sjeverna Koreja! Pozdrav iz Vareša :)