Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji koreanci dabogda vi hljeba imali, a ne tu paradirali grupi morona praznog stomaka...
PA napisao sam povodom naslova "Sjeverna Koreja slavi okončanje rata". RAt u Koreji nije završen nego samo obustavljen - primirje.
"Korejski rat /1950-1953/ završen je primirjem, mada su Sjeverna i Južna Koreja tehnički i dalje u ratu" Pa je li završio ili nije
Rat nije gotov, ali je tenutno primirje. Razmisli nekad prije nego krenes pametovati.
I BIH je tehnicki i dalje u ratu, jer nikada parlament BIH nije ratificirao Daytonski sporazum
U pozadini, na fotografiji oblakoderi kao u Pekingu. Moć komunističke privrede.
neboderi
s kime ratuju?
s kim, s čim, protiv svega
Selam azijskim Bosnjacima pozivam ih da se vrati korjenima i proglase Sarajevo za glavni grad a sportske selekcije da pocnu predstavljati BiH bas kao sto je i Kongo to uradio..
Tresla se gora rodio se mis ;)
Šminkerski performans...
Velike čestitke bratskom narodu S. Koreje. Neka nam još 100 godina budu zdravi i hajirli i da bog da napravili još 100 atomskih bombi.