Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto United Nothing (UN) ne pita Izrael za postojece nuklearne glave i slicne centre za ispitivanje nuklearnih bombi ???
sreca pa mota nema muslimana, inace bio islamski extremizam i prstalo bi na sve strane, ovako nisu prijetnja po svijet.
Hitne sastanke hahaha Boli Sjevernu Koreju briga za njihove HITNE sastanke
,,..ova komunisticka zemlja `` Ma , klixovci , j.e.b.a.l.i. vas svi komunisti ovog svijeta .Morate li to uvijek naglasavati ,americki poslusnici ?!
'država ih sada tretira kao nepotrebni šljam. ' Mislis npr. ono kad je Slucajni Prolaznik borcima Armije BiH rekao da su 'isti ko ce.tnici'? Il mislis na one delozacije da bi se oficiri JNA vratili u svoje stanove, prodali ih i opet zdusili u BG?
Jest jest, A.lija nas je u.bijao, nisu JNA i c.et.ni.ci Pateticna sl.ino, kako si samo jad.an i bij.edan, hrk pljuc gu.zi.c.aru jadni
Nema logike :)
I nije bilo kod nas u BiH 1992. drugovi komunisti: nego je to izjavio blesavi Alija Izetbegović - "JNA je nasa vojska, ne bojte se." Isto kao što je izrekao i neviđenu glupost - "Za rat je potrebno dvoje!" Zbog takvih papaka su pravi patrioti izgubili život.., a ovi preživjeli budućnost i država ih sada tretira kao nepotrebni šljam.
Nije čudo da se toliko NLOa pojavljuje u zadnje vrijeme širom svijeta. Očigledno su shvatili da ovde ima i previše idiota koji imaju vlast (uključujući i naše) i da mogu napraviti jedno veliko sranje za cijeli svemir a ne samo ovu planetu!
Kod nas u BiH 1992.drugovi komunisti: Ta JNA je nasa vojska,ne bojte se. Malo zapuca,oni isparise. Ma gonite se u 3PM,crveni kmeri.
hocel to opet hard diskovi poskupit
komunisti, m.u.d.a? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Jel ko '91 kad ste se brzinom munje isparili u Toronto dok vasha ce.taljska braca ne zavrshe posao?
Podrđka civiliziranom svijetu u borbi protiv komunisticko-fasistickih maloumnika!!!
Wha Bosnian Smrdocommunists support the Taliban? I can smell some joy here. http://www.youtube.com/watch?v=4lvGTgEBAw8
To braco nasa maloumna, samo naprijed, smrt svima osim nama crvenim kmerima!!!
Bravo Kime, samo se tako može ući u povlašteni klub suvremenih demokratskih razvijenih zemalja koje svak sluša i poštuje. Kada si slab glup zatucan i nemoćan onda te svi proglase za osovinu zla, eksploatišu i mrcvare, ovako si pravi dingospo. Bravo.
Why Bosnian Muslims emotionally support North Korea? I can notice some joy here.