Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko ima ovdje ozbiljan da čita, volio bih čuti i njegovo lično mišljenje. Iskreno, mislim da je \"zapad\" mnogo gori od bilo kakvog režima. Istina, siromašni su jer su sami i nemaju trgovinu sa ostatkom svijeta-logično. Ali zar 25 miliona stanovnika može da bude pod kontrolom vojske...Pa molim vas lijepo, šta mi u Bosni imamo?? Šta?? Nemamo ništa-bukvalno ništa!! Pa dajte jednom da sami sebi priznamo da smo totalna bijeda na svim poljima...biće nam jasnija slika pred očima..Ljudi tako žele i šta ima jedan SAD da čačka?? Nema pravo!
ma samo da roknem komentar onako
Gdje su ovdje ameri i SjevernoAtlantska Teroristička Organizacija aka NATO da \"uvedu demokraciju\" jednom malom invazijom, a? Nema nafte, jelda? Bagro jedna imperijalistička, ne zna se ko je gori, ovi komunističko-boljševistički anarhisti i diktatori, ili vi imeprijalisti i lažne demokrate! Mes\'cini da ste vi cak gori od njih!
Bravo!!!
i mi objavljujemo da neocekuju promjene u bih
u pravu si. \"uvođenje demokratije\" na silu je najperfidniji oblik imperijalizma.
ovaj decko je opasan. po faci mu se vidi da nije dobar i ima onaj psyho pogled. ovaj je vec kadar sad uciniti gnusne stvari i ne pise im se dobro. cim je njega babo odredio (najmladjeg), ocito da babo nije imao testise za neke poteze za koje ce ovaj hladno imati!
ovakav treba Bosni ..da nas qarinđa u glavu, a mi ne smijemo ni zucnut a ne demokracija to nije za nas
Ni jedna sekta se nikada nije promijenila.
A sljedeci je na skolovanju kod Crvenih Kmera u Bosni...
Buco sir iz moje mladosti...
Bucy Bucy, kako je sladak
Završen period žalovanja za vođom? WTF? Da nije možda žaljenja?