Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drago mi je da ste ispravili clanak o bon jovi-u! nadam se da se takve greske nece vise ponavljati! i da, nadam se da cete ubuduce elegantnije odgovarati na kritiku, a ne brisanjem komentara pa onda ispravljanje gresaka u clanku bez odgovora admin-a na komentar. inace portal je super, vijesti su dosta zanimljive mada nisi uvijek bas \'svjeze\' i trebali bi imati nekoga kome je engleski jezik maternji i ko jako jako dobro govori bosanski (povratnici?) ko bi sve prevedene clanke lektorisao za cijelu redakciju. to bi znatno poboljsalo kvalitet prevedenih clanaka, mada bi cijeli proces objave clanka malo duze trajao. u svakom slucaju, samo naprijed i sve najbolje.
Sjeverna Koreja započela je demontažu svojega nuklearnog postrojenja Yongbyon u novembru valjda se kaze svoga a ne svojega?! zelim da izrazim svoje razocarenje u redakciju vijesti sa-x jer se konstruktivna kritika vaseg rada i prijedlozi za poboljsanje sistematski brisu i nakon toga vise nije moguce komentarisati te clanke. zaista je ironicno da se to desava na ovom portalu, na cijem je forumu pocelo organiziranje gradjana koji zele promjeniti tj. unaprijediti drustvo u kojem zive i kvalitet zivota stanovnistva. nadalje me cudi kako je moguce da se komentari bez vulgarnosti i vrijedjanja (koji jedino sadrze ljubaznu i konstruktivnu kritiku rada vase redakcije) uklanjaju u roku od samo nekolşko minuta a komentari puni psovki i drugih vulgarnosti, cesto rasistickog, nacionalistickog pa i krajnje uvredljivog karaktera po sve citatelje-cesto gomilaju danima bez intervencije redakcije? sasvim bi bilo normalno da pojednici iz redakcije koji svoje radno vrijeme koriste za uklanjanje komentara na njihov rad- to isto vrijeme utrose na usavrsavanje svojih sposobnosti pa bi na mjestu tih komentara osvanule same pohvale. samokriticnost i volja za razvojem vlastitih resursa su ono sto je nasoj domovini najpotrebnije! pozivam vas na samokriticnost i na usavrsavanje svojih sposobnosti, umjesto ukljanjanja misljenja koja vam ne odgovaraju.