Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja propagande zapadne,krivo Imperijalistima sto ih Kim Jong ne hebe,sto nisu uspjeli i tamo da zakuhaju,da umijesaju prste.Evo vidimo da Irak,Afganistan i ostale zemlje na koje su Kapitalisti izvrsili invazije danas mnogo bolje zive.Mrs!
Ali zato pogledaj Kuvajt, UAE, Saudijsku Arabiju, Katar, Bahrein pa vidi kako zive!
fakat jbt u Sj. Koreji je predobar zivot
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I vi stvarno vjerujete ovoj zidovsko-americkoj medijskoj propagandi ?
http://www.6yka.com/novost/53705/ovih-20-stvari-o-sjevernoj-koreji-niste-znali
E jbg Ispade ko u Alan Fordovim romanima, presmiješno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cista propaganda!
Koji je ovo hardcore lik... Razumijem vas koji ste protivnice Amerike i zapada i njihovog milicioniranja planetom, ali dajte ne podržavajte ovog luđaka šta vam je..
VI KOJI NEVJERUJETE U OVE PRICE JEDITE GOWNA, KAO DA JE SJEVERNA KOREJA NA MJESECU PA DA SE MOZE NESTO IZMISLJATI O NJOJ. KIM JONG UN NE KRIJE KADA NEKOG POGUBI TO BUDE U JAVNOSTI. A MOZDA VI NEVJERUJETE NJEGOVIM MEDIJIMA, OPET JEDITE GOWNA JER TAKVI NISU VJEROVALI DA U BOSNI KOLJU BOSNJAKE I HRVATE, KAO RUSI GOVORILI DA JE TO ZAPADNA PROPAGANDA
E prvo da se zahvalim, hvala na ponudi ali sad sam ručao. Drugo nije da ne vjerujem ali malo ga pre se.ravate sa informacijama. Isto kao u nekoj komediji (ako ste gledali 'diktator') Treće da ti nisi imao intimnih odnosa sa njegovim unukom koji je studirao u Mostaru pa sad frustracije prenosiš na narod!
Momak rastura...da 'oce nedje nuklearku krknit, pa da svi osisani ko on moramo 'odat :-)
Bila ovo istina ili ne, ovom covjeku nisu sve na broju.
Od sada i poznat pod imenom: KIM "ZIPPO" JUNG
Sve vijesti poput ovih mogu biti čista dezinformacija i propaganda s obzirom da se ne može provjeriti istinitost. Ako imate i malo profesionalizma ovo kao novinari trebate ignorisati.
Kim Jong-una za Predsjednika BiH!
cista propaganda, sjeverna koreja ce izgleda biti posljednje utociste "diktatorskog rezima" kojeg USA i zapad nemogu da slome.
Koja masta britanskog tabloida, pa to nije normalno. xD
neobicno da ne mogu " iskopati" njedan artikl o jednom od najvecih masovnih ubica mao ze dongu?! za cetiri godine je umrlo izmedju 36-45 miliona ljudi. ovaj momcic je mala maca .
pravi primjerak psihopate
Kreativan covijek, nema sta.
...tako su i španski lideri tj kraljevi i kraljice govorili svojim podanicima a posebno koknvistadorima da su u juznoj americi ljudozderi...da jedu djecu itd... te tako dali moral i legitimnost svim vojnicima i onim koji su bili u moralnoj dilemi i tjeskobi ... tako su svi sa mirnom dušom izvršili genocid
hahahahahahahahahaha jednu turu s patom drugu s bacacem inoviativan momcic ;)