Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7x ista vijest
Trebamo i mi ovakvog jednog diktatora.. Pošalji nam ga Allahu.. Hvala 😂
Lovi covjek ribu. Ne kontam u cemu je problem!
pa eto kim, erdogan I cika mile od zla oca od gore matere :-)
u sat vremena već druga vijest o iste tri rakete ispaljene u more ... a to što svaki dan padaju rakete po gradovima, to više nije vijest ... dvostruki aršini u svemu, pa i ovdje
Nisu to nikakvi dvostruki aršini. Kad autobus zakasni u Sarajevu, to ti je normala, same shit every day. Kad autobus zakasni u Tokiju to ti je već skandal. Oni što se svaki dan ispale 2000 raketa nisu nikakva vijest. Ovaj što jednom godišnje rokne delfine već jeste. Ista priča i za terorističke napade i zašto ne cvilimo nad Bagdadom svaki drugi dan.
Samo pucaj i iskoristi stanje.Trenutno su muslimani na tapeti.Nece ti niko AAAAA reci.Pucaj jarane ako mozes ove djikane sa klixa ikako da nanisanis.