Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jes ovo neki glupson. sjeverna koreja vrši lansiranje satelita i onda zajedno sa amerima osuđuje sto radi. svasta ovdje na ovom sa-mozes pročitat. jesil isao u skolu uopste
Hoce da spijuniraju nebeska tijela i nebeske narode
\"Taj plan osudili su odmah SAD, Sjeverna Koreja i Japan, navodeći da je....\" Svi info portali pišu istu grešku :((
Sjeverna Koreja će lansirati satelit po planu pa onda Taj plan osudili su odmah SAD, Sjeverna Koreja i Japan,
Haaaaaaahaha! \"Sjeverna Koreja je u petak saopćila da će satelit lansirati narednog mjeseca. Taj plan osudili su odmah SAD, Sjeverna Koreja i Japan, navodeći da je to ustvari prikriveno lansiranje balističke rakete dugog dometa, što predstavlja kršenje rezolucije Vijeća sigurnosti UN-a i prijetnju regionalnoj sigurnosti.\"