Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barack Obama \"Situacija u Gazi je neodrživa, poslat ćemo pomoć\" lanč pakete i \'\'Ikar\'\' konzerve. Nešto me podsjeća na 92-gu.Da se ne završi kao .....................
jednog dana kada budu brisani sa mape svijeta pitace se boze pa zasto ja u plinsku komoru
Ma jokkk..kakva teska situacija,navikli su palestinci,ona ih dzubrad jevrejska kinje vec 45 godina..
nebi li se tebi klanjali
I tako mi dođosmo do Indije. Da vidimo šta službeni podaci kažu: http://censusindia.gov.in/Census_Data_2001/India_at_glance/popu1.aspx Ili ako ti je mrsko: 1,028,737,436. Žao mi je braco, nisi za milijunaša :)
Ima ih oko mlijardu,a nema ih ni u jednom sprortu timskom ili pojedinačnom da su uspješni osim možda u onoj igri što sa slonova napucavaju loptu služeći se drvenim maljevima.Više je Slovenija imala prestavnika na OL u Kini nego cijela Indija.
za 1.5 miliona ljudi milioni dolara su rijesenje za koji dan. Ostavi novac za tu naftu koja ti se izlila juzno od floride... A Palestinskom narodu obezbjedi njihova legalna prava po svjetskom zakonu, i prestani stavljat VETO da zastitis redovni Cionisticki kriminal protiv covjecnosti u Okupiranim Palestinskim Teritorijama...
Ima Indija preko milijardu sigurno kote se gore nego cigani
crno a smrdi
@ Pametnjakovi... bas si pametnjakovic, Indija ima milijardu i pedesetak miliona stanovnika
svaka cast obama! dosta je izraelskog fasizma, mnogobrojni su jevreji koji se bore za palestiski narod i palestinu! njima svaka cast!
@bohemian Pa nije indija muslimanska zemlja stavise redovno maltretiraju muslimansku manjinu u indiji. I indija nema \"vise od milijardu\" nego oko 900 miliona stanovnika.
napokon da se obama sjetio gladni ljudi
Čudni su ovi Ameri. Dok jednoj strani šalju 400 mil. USD humanitarne, drugoj će vjerojatno odobriti zahtjev za povećanje vojne pomoći od čak 50%. To je nedavno zatražio Ehud Barak. Izraelcima je očito prpa zbog Turaka. No i dalje nema smisla da ovi pomažu obje suprotstavljene strane. Sa jedne strane grade a s druge udaraju. Još uvijek nemam ideje šta Saudijci namjeravaju sa svim onim silnim naoružanjem što su pokupovali u zadnjih 10 godina. Čisto za vašu informaciju, 30 mil. Saudijaca troši na oružje više od milijardu Indijaca, ne računajući ostale arapske zemlje.
fino, nadam se da se realizuje.. a vi iz srbije gradjani ga mozete popusiti, svijet ce se okrenuti protiv vas fasista iz filma apocalypto, koji zivite u plemenskim vremenima jos uvijek.... nema vise vazduha za vas, ako vam se ne svidja, idite u srbiju ili bugarsku ili rumuniju ili rusiju.. niko vam ne brani