Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA INTERNETU SE POJAVILA FOTOGRAFIJA KNJIGE SA NAVODNIM RECEPTOM KOJEG KORISTI KOMPANIJA KOKA-KOLA ZA SVOJ NAPITAK Pogledajte sami link http://www.eldiario24.com/nota/214897/difunden-frmula-secreta-de-coca-cola.html
Dužnosnik je rekao da SAD razmatra sada kako to najbolje može pomoći u borbi protiv alkaide u Jemenu.Ekspanzija counterterror jedinica je ključni element koji, uz odlučivanje koliko vojna ispostava su potrebni u plemenskim područjima, i koliko je velik counterterror snagu bi trebao biti. Ukupni američki napor također uključuje i ekonomske i upravljacke pomoći. Dužnosnici su također rekli da dok AQAP je jedan od najaktivnijih al-Qaide koncesije, tu je malo buntovnik putovanja između Jemena i Pakistana, gdje se Osama bin Laden i njegov glavni poručnici se vjeruje da se skriva.Uporni napada od strane SAD-a i Pakistana - uključujući eskalira kampanju neradnik napada u pakistanskom pograničnom području - stavili pritisak na jezgru al-Qaide, čineći ga teško za njih da putuju ili komuniciranja s drugima. Izvor-(AP- The Associated Press )
Z. r. akoplov će pomoći j. emenskim s. n. age d. obiti v. ojnika, o. prema i p. otrošni m. aterijal za b. o. . rbu p. rotiv i. spostavama u više u. daljenim p. l. emenskim p. odručjima.H. elikoptera na k. raju također će o. mogućiti Jemen učiniti više o. p. eracija koje uključuju p. recizno p. . o. gađa s malim b. rojem v. ojnika, rekao je d. užnosnik o. d. brane.
B. uduće p. otrošnje i. znosi su u tok kao Kongres još nije odobrio proračun za o.d. branu 2011 god.V. ojnog p. rijevoza koji je uporan izazov za Yemen, ali samo u posljednjih mjesec dana, amerika je isporučila četiri h. elikoptera Huey u Jemen, te je o. buku z. rakoplovstva j. edinica.
Do danas a. m. erička v. ojska, s oko 100 t. renera r. otirajuće i iz Jemena, bio je rad s te zemlje za s. p. e. c. ijalne o. p. e. r. acije s. n. age i njihove v.o. jske, osobito j. e. dinice a. vijacije.Novi program će postati dio tog cjelokupnog treninga , ali d. užnosnici vjeruju da će ključan korak prema uzimajući u m. i. litanata u s. i. gurnom s. p. ecijalitetima, osobito u Abyan i Shabwah pokrajinama.
Američki dužnosnici su u više navrata upozorili da je alkaida najznačajniji i neposredna opasnost za Ameriku, u velikoj mjeri kroz manje-scale napada. Čelnici skupine pobunjenika post uporni prijetnji online rekavši da namjeravaju nastaviti na parceli i izvršavanje napada, i pozivaju druge da učine isto.Anwar al-Awlaki, američko-rođen gradanin koji se vjeruje da je inspiracija za napad u avionu i rastući sudionik u napadu planiranje, navodno se skriva u Jemenu.Novi program stručnog usavršavanja u Jemenu će koštati oko 75 milijuna dolara, rekao je dužnosnik obrane. A cilj je formirati nacionalnu kontra teroristicku jedinicu koje će se bolje moći i opremljeni putovati izvan s plemenskim regijama i napadati pobunjenike tamo gdje se oni skrivaju.
Viši američki obavještajni dužnosnici rekao Kongresu u četvrtak da je počinio alkaida za dobivanje oružja za masovno uništenje, uključujući kemijske i bioloških agensa. A grupa još uvijek je fokusiran na inspirativan domaću američki militanata za pokretanje vlastite napada iz SAD. \"Vjerojatnost dobivanja biološko oružje je vjerojatno dobivanje ili proizvode prinos za proizvodnju nuklearnog uređaja,\" Nacionalni centar za protuterorizam redatelj Michael Leiter, rekao je tokom rasprave u četvrtak. \"Ja mislim da je manjeg opsega poput usamljenog vuka napad konvencionalnim oružjem i dalje ističe kako daleko više vjerojatan događaj.\"
Jemen predsjednik Ali Abdullah Saleh također odgodio je put u Washington zakazano za sljedeći mjesec zbog \"okolnosti u zemlji\", javlja državna novinska agencija .Mubarak i Saleh oboje radili su sa SAD u borbi protiv (tkz.) terorizma, te suradnja s Jemenom se smatra kritičnom za američku nacionalnu sigurnost u borbi protiv Alkaide. Do sada, američki obrambeni dužnosnici, rekao je da nije bilo utjecaja na američko-Jemensku vojnu saradnju , kao rezultat javnog protesta, te da Jemen ostaje predan svojim operacijama protiv Alkaide. Kao primjer, Jemen je izgradio ono što se službeno naziva \"hard misija sila\" u kontra teroristicke jedinice koje žele obučene za preciznije akcije. Novi program obuke će proširiti američku vojnu pomoći na Jemen, gdje je Alkida planirala i pokrenula nekoliko napada na SAD.
Službenik je govorio pod uvjetom anonimnosti, jer detalji se još uvijek razrađuju.Planira doći kao američki gledali rippling javnih nemira mnogi njegovi saveznici Srednjeg istoka, uključujući i autokratski vođe kao što su Egipat, bivši predsjednik Hosni Mubarak, koji je podnio ostavku u petak. U nedjelju jemenski policija koristila palice za zaustavljanje protestanata, od kojih su mnogi studenti, da dođu do središnjeg trgu Hada. Svjedoci kažu civilni policajci wielding bodeži i palice također se pridružio sukobima.
Službeno: SAD proširuje pomoc u vojnoj obuci jemenskim snagama WASHINGTON (AP) - Suočen sa sve alarmantnijim opasnostima od al-Qaide u Arapskog poluotoku , američka vojska će započeti novi program treninga sa Jemenskim protuterorističkim jedinicam tako da se može kretati protiv militanata .Trud će obilježiti prvi put u SAD je trenirao protuterorističke jedinice, koja je tradicionalno usmjerena na zaštitu Jemenskog glavnog grada, u skladu s viši službeni obranu. Prema planu, trening će početi u narednih nekoliko mjeseci, a Yemenske jedinica mogla više nego dvostruko veličine njihovih counterterror sile, koja sada broji oko 300 pripadnika.