Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim ovo srce mi ko dzamija u banja luci.
veliko*
Meni ko Katedrala i Saborna crkva u Sarajevu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Strahota kad pomislis koju moc ima tv. Ispade ono saplitanje najbolja stvar koja mu se desila zadnjih godina. Puno srece u madridu.
Jedna izbjeglicka prica sa sretnim zavrsetkom. Nadam se da ce uspjeti u Spaniji. Nema "zime" u Spaniji za sportske trenere. Sretno.
To je samo nakratko kao sreća. Prava sreća je biti zajedno sa obitelji i u svojoj zemlji.
I poslije OSAME, OSAMA.
A jesu dosadniiiii viseeee...al haj ovaj bar hoce da radi nesto...
španjolci gospoda. čestitke i za osamu bin mohsena i želim mu da u budućnosti postane i trener nekog profesionalnog kluba.
U Spaniji nezaposlenost mladih preko 50% a ovaj podrzavac terorista preko stele dobije posao. Nemojte se cuditi kada imigranti tokom 3. svjetskog rata prodju kao jevreji tokom 2.
haj ne laprdaj
Koliko smo mi Hrvati ponosan narod pokazuje i što svi naši nogometaši igraju u Hrvatskoj ligi. Da su htjeli, mogli su biti izbjeglice - igrati u Realu, Barceloni, Juventusu…, mogli su, da su đubrad, kao ovi Sirijci, tamo nametati svoje pasove, svoju kulturu, svoj tempo igre, mogli su i oni biti izbjeglice u bogatu Europu, plaćati porez, štojaznam, Monte Carlu ili Djevičanskim otocima, ali nisu, jer su ponosni Hrvati.
Nek' ti je sa srecom ljudino!!!!!
ako zelis posao u Njemackoj kao medicinar, javi se na mail: [email protected]
Uvijek je lijepo vidjeti kad se pomažu ljudi koji se međusobno ne poznaju, pogotovo ako su iz dva različita svijeta.
Da nije Petre sad bi pod šatorom negdje bio, treba joj čokoladu poslat, red je.
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
dobro je ahmete
Al zato Pasa moj nije kriv za lovu i nekretnine koje je mahnuo. To je bilo sve po zakonu.
Još će Petri dugovati zahvalnost za ono potpletanje kuke. :)