Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su pobunjenici veliki lazovi i teroristi govori i sama cinjenica,da je stanovnistvo Alepa vecinsko muslimani suniti,pa kako da od dva milijuna ugrozenih ljudi ima svega 2000 pobunjenika,drago mi je da su to stanovnici Alepa svatili,jer se na sve nacine terorizam u Siriji pokusao prikazat kao borbu potlacenih Sunita, koji su vecinsko stanovnistvo Sirije i manjine Sitta koji vode drzavu.
Naravno da se sprema masakr terorista, NATO plaćenika i izdajica Sirije
Mi u advanceu smo proiranski i prošiijski nastrojeni. Znamo mi da je bašar assad zločinac, krvnik i ubica ali dok god se bori protiv muslimana to je za nas ok. Zato su za nas Rusi i Kinezi zaboravljeni pozitivci jer svijet premalo cijeni njihove zločine nad muslimani. Iran dobro plaća da baššara proglašavamo braniteljem sirije i mi profesionalno odrađujemo naručene vijesti. To je za nas sasvim objektivno jer i mi moramo od nečeg živjeti u ovoj globalnoj krizi, a još kad imamo koristi od pogibije muslimančića onda je superiška. p. s. Jest da će baššar pasti zasluženo kao i svaki ubica i diktator ali mi koristimo gužvu da se dobro naplatimo jer nećemo još dugo imati priliku. Bok!
ČITAJ TE ADVANCE.HR A NE OVE PROPAGANDE. STO SE BORE PROTIV SLOBODE MADIJA.
OVI UVIJEK CENZURISU KO IOLE KAZE ISTINU-----------DALI JE KLIX-PRODUZENA RUKA --CNN.BBC-I OSTALI ..........ADVANCE JE ZAKON. A VAS ČITAM SAMO DA BI VIDIO DO KOJE MJERE STE SPREMNI DA IDETE SA LAŽIMA.......
nadamo se svi da će asad odraditi svoj posao najbolje sto zna- napokon su pale maske u svijetu. i sad se zna ko je terorista i ko to sve financira -a zna se ko je protiv terorista. sad kad se sirija ako bogda očisti od vanskog terorizma nadamo se da će se i irak toga rijesiti pa libija jemen i ostale arapske drzave koje nepodrzavaju terorizam. a saodiska ara. turska katar -oni se igraju sa đavolom i oni su ti koji će platiti cijenu od đavola a zna se koje taj đavo
Rokaj Bašare. Pobi bandu krezavu na pikapovima.
Iranci su ko i čettnici ,izvještavaju kontra svijetu ! koga briga šta iran piše !
Iranska agencija Fars javlja da je jutros u gradu Idlibu na sjevero-istoku Sirije likvidirano 13 terorista
Iranska agencija FARS javlja da je jutros likvidirano 13 terorista u sjeverno-istočnom gradu Idlibu
SREETNO ASSADE DA ČIM PRIJE TI PADNE MR.T.VA GLAVA TEBI I TVOJIM KO.LJA.ČIMA, KRVOLOCIMA UB.ICA.MA MUSLIMANA INŠALL.AH ! AMIN !