Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke sirijskom narodu! Prema teroristima pplacenim i naoruzanim od strane Izraela, SAD, Britanije, te njihovih sluganskih rezima, turskog, katarskog i saudijskog, ne smije biti milosti, jer ako ih se malo pusti, taj kukavicki otpad je spreman opet na svaki zlocin, pa i masakrirati djecu i zene kao sto su nedavno cinili, samo kako bi zadovoljili zlocinacke rezime koji ih placaju.
Ratne zlocince Baraka Obmanu, Bibija Natanjahua, Killari Klinton i njihove krvolocne poslusne pse Saude i turskog Milosevica R.T. Erdogana pred lice Pravde! Uskoro ce dan kada ce ti monstrumi platiti za sve zlocine koje su pocinili!
Bravo Assad, bravo hrabri sirijski narode! Naprijed do pobjede!
bravo svaka cast...srbi su uz vas ...
GAZI STOKU SUNITSKU ! ZIVIO SIITSKI ISLAMSKI POREDAK !
ponekad se pitam: DA LI JE IRANSKI KULTURNI CENTAR KUPIO I OVAJ PORTAL ?! nikako mi nije jasno da uvijek @denzelovi siiti prvi napisu po nekoliko komentara ?! ili tehe.ranski placenici stvarno po cijeli dan strogo paze sta ce se na kojem portalu napisati i onda promptno prvi reagiraju ?!
ja znam za koga navijati u ovom RATU a ne demonstracijama dovoljno mi je da vidim danasnji \"oslobođene demokratske\" Libiju,Egipat pa da mi je sve jasno KO SU \"DEMONSTRANTI\" i šta im je bio cilj udri ih Bašar pod svaku cijenu...i pod cijenu \"žrtava rata\"!
zivjela slavna sirijska armija, zivila sloboda
rusija je uz tebe i hrabre jedinice perzijskih pasdarana
Imali naših plaćenika među žrtvama?