Nakon ulaska u zračni prostor
0
Sirijska vojska oborila turski borbeni avion
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na vašu i rusku nećemo nikad a za ostale otom potom
na Tursku stranu naravno. kao prvo jer je assad genocidan kao sr.b.i.. A drugo jer su Turci autori najduzeg pornica u povijesti- kada su J38ALI srb.e 500 godina..... vi nikako ne mozete preboliti da su vam majke i bake i prabake bile toliko lagane za opaliti da sada imate vise od 9% Turske krvi ... naucno dokazano (moze se naci na internetu pod Haplogrupe).. I onda su one pricale price o tome kako su turci zlocinci...a vec ga primile.. jedino ne volim Turke sto su doveli VAS sluge (servi) sa sobom u bosnu nakon sto su je osvojili.. Od tada nasi problemi pocinju..jer vi ste uljezi kojih nije bilo u nasoj domovini pred dolazak Turaka (potvrdjeno u zapisima pisara Austrijskog cara - neki slavni putnik).. Jebiga..sad nam valja sa vama bolesnicima deverati... i valja nam vas protjerati kako treba konacno. To je jedini nacin kako mozemo zivjeti u miru. Napraviti zid uz Drinu..
BRAVO SIRIJA GAZI TURKE I POBUNJENIKE VOLIMO TE SIRIJA. ZIVO ASAD
Pa naravno da ce ga oborti kad je ovo sranj od aviona staro 30 godina !
Zivko Josilo ti si jedan teski usta.sha i mrzitelj sve sto kod nije franjevacko i usta.shko. Srbi jeste da su imali teskih okrsaja su bosnjacima, al to je bio lokalni rat, al hvala bogu Srbi se saradjuju sa svim Arapskim i muslimanskim zemljama i naravno sa nasom Turskom bracom. Vas genocidni ustas.hluk i ljudske mesare u staroj Gradisci i Jasenovcu, rez.anje glava Srbima, Jevrejima i Ciganima, mucenje i vadjenje ociju i organa iz trbusne duplje je ucinilo da svaki ustas.ha je dovjekovni neprijatelj svakome Srbinu i to vam se nikad zaboraviti nece. Nije bezveze Karl Marx izjavio da su hrvati najveci ljudski otpad sto je ikad zivio na dunjaluku ovome, sitih stomaka i nahranjenih glava hrvati su krenuli u po.kolj protiv civila u sjevernu Italiju kad se narod pobunio protiv austroguarske vlasti, to je bilo 1850\'ih. Ja vidim da ti uopste i neznas krv.avu \"historiju\" (k)rvatskog genoci.dnog naroda.
vi mislite od kako je preuzet portal od sarajeva na banja luku da nema muslimana , ima nego niko nece da ulazi na ovaj portal
evo dokazuje se lajkovima ko je bolji
Pitaj Kineze ko će zavladati!!! A ni Indija nije za odbaciti. NIKO NIKAD neće zavladati čitavim svijetom, manite se više tih ideja. To je BOLEST!!!
Pametnom dosta http://url.ba/tyy6
ko se zadnji smije , najsladje se smije
Haha jesu li to posmrtni trzaji ogorcenja sa tvoje strane?
ISLAM CE ZAVLADATI SVIJETOM , SAMO TREBA DA SE DRZIMO ZAJEDNO BRACO MUSLIMANI NIKO NAM NISTA NEMOZE
Da se bezveze ne zavaramo, i srbi i bosnjaci su jedne nekulturne neodgojene, primitivne dvije nacije gdje jedino na njihovim stranicama mozes naci idiote koji se svadjaju ko je bolji, intelegentniji, ko za koga navija itd. Naprimjer ova diskusija dovoljno pokazuje um neintelegentnih bica poput srba i bosnjaka, (da nedodajem i one trece). I Sirija i Turska i Rusija se kaki na vas i vase razmisljanje. Mislim da nikome nije u interesu da ima insekte poput vas a pogotovo da ih vi stitite, pa tako se nadam da ce vas i BIH jednog dana odbaciti od sebe. Eto toliko
80% turskih borbenih aviona je konstruisano 1950-60 u USSR i daleko su slabiji u borbenim vjestinama od americkih, engleskih i francuskih aviona.
Komsije bosnjaci, jako mi je drago da suportirate Srpsku bracu Turke u ovome slucaju.
Samo Turske civilne zrakoplovne kompanije imaju desetosruko više aviona nego sve moguće civilne i vojne letjelice na podruju zemalja ex Yugoslavijie. No to nije važno, koliko je zabranjavajući nivo gluposti, neznanja i sveopšteg govora mržnje komentatora na klix. Sve su to osobe duboko kompleksirane svojim neuspjehom u školi i društvu i na trenutak se osjete \"važnim\" ostavljajući anoniman komentar. Uhvatite se knjige i rada! Ovdje postajete još gluplji i izlaza vam nema! Pozdrav ljudima dobre volje!
Pogledajte video i malo po netu istražite razvoj Turske u zadnjih 10 godina... http://vimeo.com/23086010