Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sramota. Vi preuzimate vijesti od kuce koja je izgubila svaki kredibilitet sa provaljenim i prokontanim montiranim slikama ili cak slikama koje su napravljene u iraku 2004 godine. Zasto nepisete o naouruzanju sa kojim raspolazu tzv. aktivisti ( skupina placenih bandita i kriminalaca sa Arapskog poluotoka i Turske) . Kako raspolazu sa arsenalom bombi svicarske proizvodnje koja je prodata Katru, ili o vojnim objektima u Turskoj u kojoj se uvjezbavaju. Pa i dijetetu od 12 godina je jasno sta se dole radi i kakve se iskrivljene slike salju u svijet. Ili CNN pricao o prebjeglom novinaru Sirijske nacionalne TV koji nije nikad postojao.... ili slike masakra iz Homsa koje su napravljene u Iraku izmedju 2002 i 2004 godine. Jedno Veliko SRAMOTA.
P.S A sjediste Siria Network News-a je u Londonu i ova vijest je direkt plasiran od strane BBC-a i CNN-a koji su direktno u sluzbi svojih vlada. Pa koliko vec protesti traju u Kanadi , SAD, S.Arabiji, Bahreinu i ubistva muslimana u Mianmaru a te medijske kuce nisu objavili niti jedne rijeci o tome., a tako ni VI.
@barbarez ideja ti je dobra. Ako mozete organizirajte nesto. I ako je moguce do kraja ovoga mjeseca, tada bih mogao prisustvovati i ja. I bilo bi dobro kada bi se organizirali nekako na nivou cijele Bosne, za pocetak ovako online, pa da pokusamo nesto ili ako nista bar da pruzimo podrsku sirijskome narodu.
šta_je mrs teroristu jedan ljigavi,,,,,,takozvana ,,slobodna vojska sirije,,,nista drugo nego banda placena od zapada i od muslimansko sunitskih drazava !!u toj bandi 100 posto su suniti dok na asadoj strani se bore aleviti,siti,katolici,pravoslavci---zivjelo bratsvo i jedinstvo,,,ja sam za da se u sarajevu organizuju demonstracije za podrsku asadu!!!
šta je asadovići, šta je šiije, jel imate nekih problema!? jel to možda potkupljeni advance.hr objektivan!? naravno da ima puno lažnih informacija na sve strane jer tako je u svakom ratu, pogotovo u današnjem vremenu. međutim, bezgranično ste glupi jer se slijepo držite režima. taj režim je po volji zapada i čifuta već decenijama ugnjetavao većinske sunije, proganju učenjake i sl. sad je došla pravda, a to je da ga hoće svrgnuti oni za koje je obavljao prljave poslove jer sad pušu neki drugi geopolitički vjetrovi. zločinac će platiti za svoje grijehe, a nadam se da mu otac već plaća za masakr u Hami. sretno rušenje režima svim sirijcima i borcima!
ovi na klixu prenose vijesti ko papagaji,,,nemaju svog stava,,,,,jednostavno receno ovce!!!
zivio asadddd!!!
tako je, kako kaže kodiak; bruka vas sa klixa, pokazujete da niste puno daleko od vildane selimbegović & oslobođenja, zeke isakovića & fene, dnevnog avaza... tipična be-ha novinarska tupoglavost, linije nezamjeranja i netalasanja, pasivnog prepisivanja \'nako ofrlje... pogledajte kako profesionalno radi advance.hr, prenesite ponešto sa zapadnih progresivnih sajtova: global research, stop nato, prison planet...
AJELive - Medicinski izvori: minobacačke granate u. bijaju 20 osoba u palestinskom logoru .
Assad shelled the Yarmouk Palestinian Refugee Camp in #Damascus http://www.youtube.com/watch?v=4tzP6haWs8A&feature=youtu.be Ambulance wounded indiscriminate shelling of a refugee camp of Yarmouk 08/01/2012 http://www.youtube.com/watch?v=jDqmD-_BT9E&feature=plcp