Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istocni dio grada je pod kontrolom najgorih mogucih medjunarodnih terorista koje lazljiva i manipulatorska BBC televizija naziva pobunjenicima, a za tragediju Alepa, istocnog, zapadnog, juznog i sjevernog, odgovorni su oni za cije interese BBC laze.
sashapuskin,ista propaganda kao i protiv Srba! Tako oni uz pomoc medijske propagande,placenih iz zemlje u kojoj prave rat,glupog naroda ,rasturise pola sveta!
@mirkas072 Da, kao preslikano. Za njih je bio neprihvatljiv Slobodan Milosevic, a odgovara im Hasim Taci. I on je preko noci od teroriste postao "freedom fighter" Nije prihvatljiv Asad, a jeste Al Bagdadi ili neki drugi Al Nusra kasapin ("umjerena opozicija"). Amerika je medjunarodni pokrovitelj terorizma. Uz NATO i njihove udruzene medije. Nadajmo se da se toj zlocinackoj bandi blizi kraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dabogda mu rat u dusi bio ko god ga zeli i podrzava.!!!
i u kuci
Koja drzava daje tolika ovlastenja opoziciji, za rad mira.
Ameri su ocigledno resili da ih sravne sa zemljom. Kakav idiotski zahtev!
pobiše četnici ovaj nedužan narod
Sto bi Pape rekao NE TREBA SE ZALIJETATI...ko je manje u krivu tesko je reci...ali strasno je sta te zaludjene budale rade no svako primirje je bolje od rata treba dati sansu miru A.I
U ovom slucaju i nije bolje...imali su oni par primirja i svaki put su se iznova naoruzali i doveli nove borce, tu bandu Ujgura i Uzbeka treba neutralisati pod svaku cijenu. Pun je internet snimaka civila koji se bune protiv tih koljaca a ovi uzvracaju paljbom iz pusaka. Civilima je dosta te suplje americke price o Asadu diktatoru i blagostanju u demokratiji. Imaju primjer Libije, nije niko vise glup jer svako ima internet.
Jbmeti ljude i tu rasu . Da nas hoce poklopiti vise neki Asteroid velicine Ukrajine
Ujedinjene Nacije su dobrovoljna organizacjia koju iole normalne države trebaju napustiti.
podrska assadu, jedini koji nije zavrsio putem saddama, gadafija i morsija
Zavrsice on u den Haag za napade hlorom.....bombardovanje bolnica me podsjeca na glavni grad BIH...jesu li i oni u opkoljenom sarajevu bili teroristi???Jesu li?
@vrisak mislis na 107 muslimansku?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sirijska vlada se ponaša kao bošnjačka tokom agresije na bih. I na kraju će morati pristati na ovo a još ljudi će ginuti uzalud. Isto kao i u BiH što je bilo.
Islamistički zločinci i njihove formacije isti kao i u ratu u bih,čim gube kreće kmečanje i traženje primirja...
@Vlahobran91 haha demilitarizovana zona sa alijinom i naserovom islamističkom divizijom u njoj... sreća pa je naser utekao i ostavio arhivu da se zna ko su islamistički zločinci...
@Vlahobran91 jeli i 8.000 boraca 28 divizije takodje bilo u plavim sljemovima?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
politicari seru a narod gine. Klasika
Ovo će biti do istrebljenja. Ili jedni ili drugi.
Bosna i Hercegovina jedna jedina. Jedinstvena. Zemlja svih Bosanaca i Hercegovaca. Živjeli mi dugo vrli zemljaci.
Gledaj neprijatelja Bosne što pokušavaju nemoguće. Nećete uništiti ovu državu bagro.
koliko se ono na popisu izjasni kao bosanci i hercegovci trojica ili petorica??