Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je tu cudno,Amerika je uvijek naoruzavala Al Kaidu,ISIL...Oni su njihovi tvorci i trebaju im tamo u arapaskom svijetu da prave haos..
koja je to bagra! A navijao sam za njih protiv rusa u afganistanu...radi ramba
za tu informaciju sam znao unazad dana,Amerikanci napravili grešku koji je projekat vrijedio 500mil dolara.Za 500mil dol. mogli su da ih ograde i da se ubijaju izmedju sebe,kolju se ko životinje množe se ko životinje.U Siriji nema isprvne strane,sve to treba bombardovat,
TAKO JE 1992 HVO NAORUŽAVAO ARMIJU B-H I KADA IH JE NAORUŽAO NAPALI SU SVA HRVATSKA PODRUČJA U B-H.
ma nemoj reci,ja mislim da ste se okoristili oružjem koje je bilo namijenjeno nama a išlo preko vaših teritorija,i pokušaj tudjmana stvaranje ustaške države na tlu BIH,zato je mijenjo posavinu,što se mene tič bolje bi bilo da su muslimani na početku napravili dil sa srbima nego sa vama,nož u ledja,zajedno ste vi sa srbovima napadali muslimene,dokumentovano
Po meni je ovo samo gluma, da bi za 2 sedmice Amerika konačno počela podržavat vladine snage. Čudni su ti Rusko-Američki odnosi i 25 godina poslije Hladnog rata.
Ma šta nam kazete, da ovo nije napisano vecina klixovaca bi nama pojedincima psovala i pucala minuse na nase komentare da je blisko-istočni scenarijo dijelo Amerike i da je Al Qaida7ISIL njihov produkt. Moji sinovci kako vas manipulisu mediji, al ima pravde, eto vam sada dokaza :) Inace: http://www.avaz.ba/clanak/196168/maske-su-pale-komandant-islamske-drzave-je-americki-specijalac?url=clanak/196168/maske-su-pale-komandant-islamske-drzave-je-americki-specijalac A vi jos mislite da ne postoje oni koji komanduju Amerikom etc. Teorija NWO je cinjenica, koju vi trebate prihvatiti, a ne sprdati se sa gajbom ovdje :)
Zidovi Cifuti su napravli fabrike po Americi imau jake firme banke sadim treba nafta i gas da vladaju svijetom, nece biti vise mira samo rat.
Pomozi sirotu na svoju sramotu. Za one koji ne znaju, nekoliko činjenica o Amerikancima, posebno njihovim agencijama: -Mogu predvidjeti budućnost -Mogu čitati misli -Mogu kontrolisati ponašanje ljudi -Mrze muslimane i naše lokalne hodže, bez ikakvog razloga -Nama su usadili sjećanja da su nam pomagali tokom rata
Koja sizofrenija kod tebe buraz. Idi kod Azire da ti razbaci kašike.
Ni ovi se nisu predali bez dogovora sa privatnim američkim kompanijama i privatnim vojskama koje na crno kupuju naftu, a time i dobijaju ogromnu zaradu. Zarad - zarade u stanju su da pomjere kontinete i presele milione ljudi. AMERIČKI NEOKOLONIJALIZAM UZ NEVIĐENI GENOCID! Neka mi neko dokaže da nije tako. Šta radi američki Predsjednik u ovom slučaju - ponaša se kao navijač u areni gdje se bore gladijatori!
Yes they do.
Eto ruja u Siriju, tek ce sad da bude krvi...
Ova taktika je radzena i sa Indijancima!!!!!
Da nisu u tom oruziju sakriveni odašiljači da se lakše prate kao u onim uniformama sto im je fol poslao neki donator
Kakav danak neiskustvu.
Pod hitno još jedan 9/11....da se malo ostatak svijeta sevapa nafata...
znamo