Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REKOH LI JA da će većina izbjeglica zaglaviti u SRBIJI I BOSNI. NI TAMO NI OVAMO. IDE ZIMA ROĐACI. A možda je to neko već lijepo isplanirao. ŠVABO NAMAMIO I UZEO KOLKO MU TREBA, OSTALO JOK. Slijedi dokazivanje Balkanaca da su dobri čuvari granice i da poštuju ljudska prava. USLOV ZA EU ROĐACI.
Ovo se zove neodgovorno roditeljstvo... Treba im oduzet dijete i smjestit na sigurno ...
Žena se porodila prije 5 dana u Grčkoj, a evo je na mađarskoj granici sa bebom, koju tako malenu izlaže opasnosti, umjesto da se skrasi u prihvatnom centru gdje ima normalne uslove, dok joj dijete ne ojača, da može da putuje?! Kakvi su to roditelji, pitam ja vas? Imaju oni čak i u ovoj situaciji više mogućnosti, ali radije će da glume žrtve, nego da zaštite sopstveno dijete! Jedine žrtve ove krize su nevina djeca, koju roditelji zloupotrebljavaju da bi na kvarno ostvarili svoje planove!
O cemu ti pricas svega ti?
“Slušajte me sad, vi ljudi iz NATO! Bombardirate zid koji stoji na putu migrantima iz Afrike ka Europi, i teroristima Al Qaide. Taj zid je Libija. Vi ste ga razbili. Vi ste idioti, i gorjeti će u paklu zbog tisuća migranata iz Afrike, i zbog podrške Al­Qaidi. To će biti tako. Ja nikada ne lažem. Nelažem ni sada”, napisao je Gadafi u otvorenom pismu koje je objavio ruski dnevni Zavtra u svibnju 2011. nekoliko mjeseci prije nego što je ubijen. Od početka godine 500.000 izbjeglica je stiglo u Europi, a migrantska kriza je postala prioritet broj jedan za zemlje EU.
Halo pakao smanji dozivljaj,nije Evropa kriva što su Arapi povodljiva stoka koji vole samo da sjede,prave djecu i da ratuju
Crveni kmeru baš si KMER
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sada ce novinarsko-filsmka ekipa pratiti zivot ove bebe i real time obavijesstit nas kako je stigla negdje u Njemacku. Previse ovo smrdi na Hollywood.
Kako sebicni ljudi. Dijete zaceti u ovakvim trenutcima mogu samo idioti. A jedno 1/4 zena sto je u ovom valu je trudna i/ili s malom djecom. Orban je ovdje jedini s mudima i pameti.
Bice sve to dobro akobogda
Izvini profesore nisam te prepoznao
Med medeni :)
još će oni našibicati troje-četvero do šveCke.