Sukobi traju već dvije godine
29
Sirijci i dalje masovno napuštaju svoju zemlju
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko znam najviše sirijaca je u Libanu pa Jordanu pa tek onda u Turskoj pa Iraku. Ova vijest nije tačna. Ako jeste onda se postavlja pitanje zašto idu u Tursku kada skoro cijeli sjever Sirije drže teroristi?
Tako se to radi, dok zapadnjaci skupa sa amerikancima, svojom savremenom tehnologijom i ogromnim troskom okupiraju Islamske drzave, Muslimani onako non'salantno polahko ali sigurno osvajaju zapad, bez metka, dolara, eura itd. Mudro, sigurno nada sve ispravno, mada ce Hriscanske/ Krscanske sekte u 23 vjeku uciti djecu da su Muslimani " s'macem osvojili njihove zemlje".
je li sukob ili je rat? ko to javnost pravi budalom?
pedoffilov sljedbenice, i ti uranio?
ampak, a mame se ti svoje n.a.j.e.b.o pa izisao si iz rupe...
Envere, da dodju kod nas u Bosnu pa da i kod nas naprave dzihad kao sto su u Siriji? Neka, hvala, bolje im je da ostanu u Turskoj!
SELAM I DABAR DAN za sve u vladi BIH, Imali i jedam politoicar pametan p a da izbjeglice iz SIRIJE ,Otvori vrata u BOSNI.I HERZEGOVINI.Ja mislimda ce mo za kratko vrijeme ostati bez naroda a sada imami sansu da m\naselimo i da trazimo pomoc od brisela ISTO ko sto radi HOLLANDIJA vec stoljecima,lijep pozdrav za sve u bosni i dijaspori.
SELE SE SVI U TURSKU JER JE TURSKA EKONOMSKI DIV NEKOLIKO MILIONA NIJEMACA SE SVAKE GODINE ODLAZi IZ NJEMACKE U TURSJKU DA TRAZI POSAO.Svedjani Francuzi se svercuju kamionima prikolicama da dodju do Turske i nadj uhljeb da jedu
ovaj clanak je anadolija,ili cnn,ili ajazeera ? Sta god je laz je.KRIVO VAM JE STO NISTE USPJELI SRUSITI SIRIJU,i placite,jer nikad necete oboriti taj hrabri narod i tu cestitu armiju
uskoro ce Basar sa svojim Sijama Rafidijama razguliti u bratski Iran a sirijski Suniti ce biti slobodni ! ima i tamna strana medalje, zbacivanje Sija sa vlasti jos uvijek ne znaci da ce Suniti napraviti demokratsko drustvo ...
@ eki Hhahahaha,koga ces ti dovesti i gdje ,hahaha . Iz ove vukojebine zvane BiH sve sto ima vise od 3 razreda srednje bjezi masovno na zapad. Ostali su samo mejtefasi i sljam !!
Krscani u siriji su poslje cifuta naj skolovaniji ljudi na svijetu procetualno.treci je hong kong.trebalo bi ovamo kojeg dovesti
Ta ce Sirijci..
Sirijci=Bosnjaci=Pobjegulje. U ratu pobjegose Bosnjaci iz zemlje,sirom svijeta,kao i Sirijci. Treba imati m.u.d.a i srca pa ostati braniti svoju zemlju,kao Srbi RS. A Bosnjaci kmee,kmee,kmee pa na zapad-ODOH MAJKO BOSNU BRANI TI:-) NATO ih spasi!
ja bih sve plakao