Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su prepisali taktiku koju su u ratu koristile junačke postrojbe HVO.
Pa je li ovo neki obicaj da se poturaju zene i djeca?Ovi migranti u prvi red guraju zene i djecu, ovi "lavovi islama" ih izlazu u kavezima pod granate!Mislim ,zna se da zena u islamskom svijetu vrijedi manje od kamile ali ipak se iznenadim svaki put!
Prošlo davno vrijeme kad su vojnici bili "vitezovi", ovo sve zlotvor do zlotvora, s koje god strene gledaš i na svakom ratištu isto... Ljudi postaju zvijeri . . .
@jokash ja nisam vidio da su u ww 1 i2 koristili ljude u kavezima kao zive stitove...na tu ideju moze samo doci jedan od ovih kozojeba.kome je prosjecna inteligencija na nivou...cega drugog,nego koze.
@jokash si ti dobar co'ece ? Znas li ti razliku izmedju VOJNIKA i zene i djeteta ? Ja nikada nisam cuo da su saveznici koristili civile kao zivi stit. Dalje,ne zelim da se raspravljam sa nekim ko brani ove majmune,pa ni preko interneta (izvini,jednostavno ne podnosim smrad). I da zavrsim ovaj post,evo ti jedan link pa mi pricaj o monstrumima. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QG6LTgBMmQI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije Damask nego Douma u blizini Damaska. Radi se o nekima od preostalih alevita u pobunjeničkim zonama koji su uhapšeni za vrijeme racije potrpani u kaveze i odvoženi na mjesta koja često bombardira režimska avijacija.
pokusat izvest civile zenu i djecu ako je moguce a ove isile basade razne pobunjenike jos bolje naoruzati zatvoriti im izlaze i lijepo pustit da se istrjebe medusobno!
gdje god su muslimani ti ima problema
*tu