Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Retardirane BaIije, daBogda vam Srebrenica bila u svakoj mahali, treba vam još 1000 Mladića i Karadžića.
znalo se unaprijed kakvo će stanje biti u libiji nakon gadafija. niko nije sumnjao da će biti gore i da će državu držati u haosu isto kao irak, afganistan...sve po sistemu \"zavadi pa vladaj\". dok se jadnici međusobno glože, ovi cuclaju li cuclaju prirodna bogatstva i resurse.
koga briga za civile libije? nafta je završila u rukama velikih sila, a narod je dobio što zaslužuje: \"demokratiju\"
hajd malo paradiraj PONOSNI
Ova organizacija je ista ko i ona sto je bila u Bosni, MCK, DBG itd., ali ono u stvari sve obavestajci i dousnici Zapada, koji podrivaju ustavni poredak jedne drzave, i huskaju narod protiv rezima koji Zapadu neodgovara. Vise puta vidjeno!!!!
samo vas molim da se zapitate zasto nema nikakvih vijesti o Libiji...malo googlajte pa cete naici na poneki nezavisni portal(npr.njemacki)....stvarno stanje trenutno u Libiji je kaoticno ,,,u posljednjih 15 dana je vise civila poginulo nego za vrijeme 40-godisnje Gadafijeve vladavine....
yaoo sto ste svi potpali pod americku propagandu u pm....vecinu civila u Siriji su pobili tkz.pobunjenici ,al buduci da ameri imaju monomol nad svjetskim novinarstvom(cast izuzecima)prava istina izidje na vidjelo tek kad bude kasno.....
kako mogu jesti hranu na kojoj je odvratna krstina ?! muslimani, gdje vam je ponos ,,,