Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovo vojnici nego teroristi.
Kakva odvratna ratnohuskaka propaganda rezimske Anadolije koja utire put rezimu diktatora i ratnog zlocinca Erdogana kako bi mogao izvrsavati zadatke koje mu dodjeljuje Tel Aviv i Washington. Anadoliju u BH definitivno se mora nadgledati i nije mi jasno sta radi Regulatorna agencija za komunikacije s obzirom da nas ovaj ratnohuskacki rezimski servis svakodnevno zatrpava govorom mrz.nje i najgorom propagandom, ne prezajuci cak ni slavljenje djece-u.b.i.c.a i javno promicanje te uloge, uciteljica snajperista koje se svete, da ne spominjemo otvprenu podrsku najgorim teroristickim organizacijama koje podrzane od Erdogana i njegovih sefova vrse najgore ratne zlocine nad sirijskim narodom.
KLIX-SRBIJA
Ah, zbunio me naslov. Mislim si zasto bi vojnici radili granate? Ustvari pobunjenici/teroristi rade granate. To vec ima smisla.
Ovo nisu nikakvi pobunjenici, ratnici, niti bojovnici, ovo su štakorske sluge poganih saudi-usraelaca koje treba gaziti ko gnjide.
Mislim da je vrijeme da se sigurnosne sluzbe pozabave likovima poput gore potpisanog Taliba koji otvoreno slavi najekstremnije teroristicke organizacije i njihovu ideologiju.
Taliban je pored toga sto je skracen za nogavice, skracen i za dobar dio sive mase, a s obzirom da je ni ranije nije imao dovoljno, nedostatak je i vise nego ocit i upravo zato je podlozan indoktrinaciji koju vrsi saudijska petrodolarska sekta koja je od samog nastanka na usluzi v. Britaniji, a potom i SAD i cionistickom rezimu. M o r o n misli da su Bosnjaci ovce pa da ne znaju razluciti crno od bijelog i dobro od zla.
Ništa i drugo nije očekivati od sektaša i munafika nego vrijeđanje sunneta puštanja brade i kraćenja nogavica do iznad članaka kako je i sam Poslanik radio. Saudijska vlada je otpadnička vlada.Ali poluretardirani ljudi poput vas to nemogu shvatiti pa će vjerovatno u drugom već komentaru govoriti o savezima saudijske vlade aludirajući da je to 'vehabijska vlada'. Prave suniteske vođe su na džihaskim frontovima popu Mulla Omera u Afganistanu i Zavahrija vođe Al-Kaide.Vođe sunija nisu izdajnički vladari to 'vehabje' govore 20 i više godina.Ali pogano šiitsko-sufijska demagogija nema granica.
TALIB i ostale bradate i podrezane spodobe, pa kako vas nije sramota da se javite kada su vam sve sunitske drzave americke vojne baze a vi ovdje prosipate pricu o nekom islamu i krivite irance koji su pored vas uzor islama... Sta nam pricate o saudiskoj arabiji , prodala je irak , libiju, afganistan,palestinu ili ako nije zasto onda nije sprijecila da je sravne sa zemljom kolonijalne ili saveznicke vam sile... Sa izraelom saradjuju na svim poljima a palestinci pate pa je li vas sramota reci da iran nevalja a izrael valja ili jel vi stvarno mislite da smo mi suniti sa ovog prostora koji nemamo bradu toliko glupi da neznamo razluciti sto valja a sto ne.... VI STE VELIKA BRUKA NA OVOM PORTALU I TAKVIM PONASANJEM SVE VISE DOMACIH MUSLIMANA BJEZE OD VAS... IDITE TAMO NA PORTAL putvjernika pa pametujte medjusobno ....
Treba provesti anketu medju muslimanima i Bosnjacima sa samo jednim pitanjem, a to je sta im prvo pada na spomen rijeci vehabija i vehabizam. Odgovori bi svakako bili zanimljivi :)
Nisi ti izgleda još uvjek ovariso na pravi top!
ovi arapi su totalna bagra, boze sacuvaj... ovo su placenici amerike i izraela tu nema sumnje...
Smijesno kako se vahbitima na svakom koraku prividja Iran, a ne prividjaju im se krstaske i cionisticke baze sirom okupiranog islamskog svijeta, samo vehabitima cinjenice nikako ne idu u prilog, ali to im i smeta, jer vehabijsko ludilo je ionako s druge strane razuma. Jos kad se uhvate tumacenja islama, iako nisu muslimani i nemaju ni svrsen mekteb, onda tek nastupa prava cirkusijada.
David Pollock Senior Felow in Washington Institute for Near East Policy says Iran was never a threat to Israeli state http://www.youtube.com/watch?v=hyZr1-jNkL0 Iran nije prijetnja Izraelu,DOKAZ!!!
Podrska sirijskom i palestinskom narodu u otporu protiv cionisticko-atlantisticko-vehabijskog zla i agresije koju vrse nad muslimanskim narodima! Bosnjaci su uz vasu pravednu borbu!
Podrška sirijskim pobunjenicima.FREE SYRIA.Bosna je uz vas narode Sirije.
Vehabija Talib laje, psuje, napada i vrijedja kao zadnji kocijas i to je pravo ogledalo njegove "vjere".